Ftmsrkn Merhaba kızlar 30+5 haftalığım ama bu aralar tekme atmıyor bebeğim sadece içimde hissediyorum titriyor gibi dönüyor gibi normal mi bu durumu yaşan oldu mu yada doktora gitmelimiyim
Nesse86 Ftmsrkn Her bebegin hareketleri baska olur anne karninda bazen tekme vazen titreme bazen sertlesme
Bgmky Ftmsrkn 30+5 olduk bizde. Döndüğünü takla attığını gerildiğini çok net hissediyorum. Artık düzene binmesi lazım
Zlm4141 Ftmsrkn merhaba canım benimde öyle olmuştu hatta bir gün hiç hissetmediği de olmuştu herkesin farklı oluyor
sdkince Ftmsrkn bende 30+4oldum tekmelerini hareketlerini çok net hissediyorum hatta uzanırken canımı yakacak kadar oluyor ama bende de titreme gibi oluyor bazen merak ediyorum bende.
Ftmsrkn Nesse86 bu haftalarda herkes çok hareketli olur tekme atar diyor ben de korkmaya başladım ama titriyor gibi içimde normaldir demi
Ftmsrkn sdkince neden oluyor ya da normal mi anlam veremedim titriyor dönüyor ve aşağı da hissediyorum titremelerini
Zlm4141 Ftmsrkn yok gitmedim sonra hareketleri düzeldi ara ara hissetmediğim oluyor tabi ama çok hissetmezseniz tabiki gidin doktora ben 29 da gitmiştim şimdi 33 olucam kontrole gidicem
Zlm4141 Ftmsrkn kendiniz yprduysanız da hareketleri azalıyor aşağıda titretiyor sadece kendini dinlenince yukarıya çıkıyor en azından benim öyle olmuştu
iremfidan1 Ftmsrkn kilolu hamileysen eger iyice zorlaniyo bende 31+2 yim bende çok hissetmiyorum günde 4 yada 5 kere felan hissediyorum oda dediğin gibi titreme 115 kiloyum herkes kilodan diyo doktora bu gittiğimde sorcam
Ftmsrkn iremfidan1 evet baya kilo aldım 55 kiloydum şu an 81 oldum ama anlam veremedim böle olmuyordu çok net tekmlerini görüyordum ve hissediyordum inşallah ondan kaynaklıdır
Zlm4141 Ftmsrkn 1 2 saatte olmuyor 5 6 saat yatınca oluyordu benim çikolatamı yemedim sodamı içmedim neler neler ama uzun uzun yattım soluma karnımı okşadım hafif hafif sonra yavaş yavaş hissettim