Sevgiiii00 6 haftlatik hamileyim geçen kahve kahverengi akintim olmuştu doktora gittik progestan fitil verdi , 2 gündür bzen sulu kan bazen direkt kan geliyor ve adet ağrısı gibi ağrı geçiyorum böyle durumla karşılaşan oldu mu :(
mlsmrtgl Sevgiiii00 doktorunuza haber vermenizde fayda var. Kanama normal değil kanama alanınız mı var ?
gizemdogan Sevgiiii00 Bildiğimden değil fakat başıma geldiğinden söylüyorum. Farklı olabilir elbette niyetim can sıkmak değil. Benimde Haziran ayında kahverengi lekelenmem oldu doktor Protestan fitil verdi. Daha sonra kanama ve şiddetli ağrı ile düşük yaptım. Kimyasal gebelik olarak adlandırılıyormuş benim yaşadığım gerçek bir gebelik bile değil denildi. Lütfen doktorunuza danışın. Hayırlı haberler alın inşallah 🙏🏻
MystryYYy Sevgiiii00 igne falan verdimi ? Gerekirse hastanede yatirsaydi . Ben kanamam oldu 5 gece hastanede kaldim cok kanamam vardi . Gunde 3 dera progestan vermislerdi serum takviyesi ve prulotn depont igne vurmuslardi.
gkcy Sevgiiii00 aynı durumdayım bende bazen açık renk bazen koyu renk geliyor benimde pzt kontrolüm var doktorum iğne ve ilaç verdi beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok dinlen ilaçlarını kullan dedi pzt günü bekliyorum 🤲
Sevgiiii00 mlsmrtgl Doktorum sadece beklememiz gerektiğini söylüyor salı kontrolum var o gune kadar bekleyecekmişiz
Sevgiiii00 gizemdogan Doktor bekliycez diyor sali gunu kontrolum var o gune kadar beklemekten başka çare yok dedi
Sevgiiii00 MystryYYy Sadece progestan verdi ne iğne ne baska bisey, suan hic bisey yapamam ya yerleşme kanaması ya düşük bekliycez dedi
MystryYYy Sevgiiii00 ignede verseydi keske. İgne dhaa etkili oluyor kanamalarda. Hastanede yatmasanda zaten peogestan ve igneden baska bir tedavisi yok malesef. Birde sürekli yatın ayaklarinizi kaldrip