Zezeeeyyldrm 21 ekimden itibaren adet takvimim hamilelik gösteriyordu 26 ekim ise yumurtlama günüm bunları değerlendirdik eğer hamilelik oluşmuşsa gebelik testinde ne zaman çıkar bilgisi olan cevaplar mı acaba?
mommyjean Zezeeeyyldrm canım senle takvimimiz aynı ☺️ bende 26 ve 29 unu değerlendirdim. 9 Kasım adet gözüküyor. Muhtelemen 4 gün önce kan testinde çıkar gebelik varsa.
MorTutkunu Zezeeeyyldrm canım ben 20 ekimde yikandim . Hafif kasık ağrım var ve idrara çıkmam çoğaldı var diye ümit ediyorum adetime 5 6 gün var bekliyorum bakalım
Fatmaceyhun Zezeeeyyldrm sende seninle aynı günleri paylaşanlardanım aynı günleri değerlendirdim. 5 kasımda test yapmayı planlıyorum kasık ağrım var sende de var mı acaba böyle belirtiler ☺️ 9 kasımı bekliyorum hayırlısı ile bende😍
Zezeeeyyldrm mommyjean aa benimde 9 kasim adet gozukuyor hadi bakalim guzel haberler alalim inşallah 😊
Zezeeeyyldrm MorTutkunu benim gebeligimde senin belirtilerinden vardi idrara cikma kasik agrisi felan insallah hamilesindir canin
MorTutkunu Zezeeeyyldrm inşallah canım hayırlısı bakalım beklemedeyim 6 kasım adet gösteriyor uygulama
Zezeeeyyldrm MorTutkunu iyi bakalim guzel haberler aliriz insallah benimde 9 kasim hakkimizda hayirlisi 😊
Zezeeeyyldrm Fatmaceyhun bende belirti yok sanirim yada bilmiyorum 😊 ama ilk gebeligimdede kabizlik vardi tekrar yasamaya basladim sanki yine 1 aydir folik asitte tekrar kullanmaya basladim kürtajdan sonra bakalim haayirlisi olsun haberlesiriz 😊