tgce_brs Kızlar şekerim 170/180cikiyo bazen 200 bile oluyodu. Diyet dediler uyamadim bazı günler dikkat ettim 140/150 oldu ama yinede yetmedi.bugunden itibaren iğne vurunucam.insulin kullanan var mı aranızda.bunun bebeğe kötü bir etkisi varmı 😏 karnimdan iğne vurunmak sanki ona kötü bişey yapicakmisim gibi geliyo 😏😔
Fatmamuduk tgce_brs Canım karın kol bacak vurulabilirsin zaten çok küçük bi ucu var, bebeğe bi zararı yok merak etme. Yine de iğne kullanıcam diyip istediklerini yeme sakın bunu yaparsan risk azalmaz çoğalır bilgine ☺️🙏🏻
Edu-35 tgce_brs ben hiç karnımdan vurmadım.karından vurmak daha etkili fakat dahiliyedeki doktorum kol ve bacaktan vur dedi.iğne yerlerini cok sık değiştirmedim.bir hafta bir kola vurduysam diğer hafta diğer kola.bacaklarımdan devam ettim sonra.en rahatı bacaktı bana göre🤷🏻♀️
Edu-35 tgce_brs ve insülin kullanırken yediklerine dikkat etmezsen aşırıya kaçarsan şekerin daha fazla dengesizleşir,yükselmeler olur daha fazla.normal diyete benzemez vücut sekerini dengede tutabilmek icin insülin yani şeker yüklüyorsun vücuduna.diyet yaparkenki halinden daha fazla dikkat etmelisin
Mervetekmn tgce_brs ben kolumdan vuruluyorum karnından kesinlikle buulmuyorsun dedı hamıle olduğum ıcın Cerrahpaşa tıp fak gidiyorum benım teyzem 6ünite vuruluyordu bı zararı yok dıye biliyorum
Edu-35 tgce_brs bacagını göz hizasıyla dizinden itibaren yukarıya doğru ikiye böl,yan baldır tarafını ortala oraya vur
Edu-35 tgce_brs koldanda,kolunu kol bandajı takıyormuş gibi göğsüne doğru cek,omuz hizasından dört parmak asagıya vurabilirsin.
tgce_brs Edu-35 çok teşekkür ederim yazdiklariniz için bizim daha 33.hafta inşallah bende doğumdan sonra bırakırım.kac cikiyo sizin insülin kullanırken şekeriniz.cok soru soruyorum kusura bakmayın 🙏😏🤗
Edu-35 tgce_brs benim dengelenmiyor malesef.kusmaktan ve mide bulantısından birşey yemedigim halde açlığım 200 den düşmüyor.tokluk desen 250-300 arası yani uçuyor havalarda🤦🏻♀️Son haftalara girdigim için iyice dengesizleşti🤷🏻♀️Buna ragmen sürekli deniyorum.bu ara tarçınlı süt içiyorum tarçın şekeri düsürüyor.birde sumak.sumagı bir bardak suyun icerisine koyup bekletip süzüp içiyorum.oda sekerimi düsürüyor🤲🏻İnsülini yemeklerden 10 dakika önce alırsan oda işe yarıyor.etkisini gösteriyor.
Gigy tgce_brs iğne ucu gibi düşünme kendin bile yapabilirsin,ben anneanneme yapıyordum kol,bacak vs de oluyor doktor verdiyse zararı yoktur herhalde
Fatma7666 tgce_brs Yeşil elma,Greyfurt Kuru Kayısı,Avokado,Kivi,Yaban Mersini,Armut birde tarçın çok iyi geliyor yengemde hamile şekeri yüksek bunları yiyor baya iyi oluyor ona da iğne denildi bunlarla düzeltti korktu iğnenin zararı olur diye 😒
Mmmerve123 tgce_brs dahiliye dr u bana insilün diyince ama bebek diye korkmuştum ve oda bana insilünün bebeğe asla zararı yok ama şeker ilaçları bebeğe zararlı o yüzden gebelikte mecbur insilün kullanıyoruz ayrıca insilünün bebeğe faydası da var demişti kullanmaman zararlı demişşti
Mmmerve123 tgce_brs ilaçlar zararlıymış insilün zararlı değilmiş dediğim gibi bayada araştırmıştım canım