Deletedmom360 ben bir ay boyunca ayda bir kutu ikinci ayda iki kutu üçüncü ayda femera kullandm artı çatlatma yumurta büyütme iğneleri vs ama inanın ilaçtan önce psikoloji önemli dua edin ettgnz duanin kabul olacağına inanın ben üç ay boyunca sinirden stresten deliye döndüm evde kavga gürültü boşanma aşamasına geldm Allh’tan korona geldi diyeym yine de vardır şer gibi görünen şeyde Hayr o hayri gördüm kroona var diye hasteneye gtmek istemdm o ay kimyasl gebelik gecrdm yine aynı doktora gttm yine klomen verdi ama Ramazan’a denk geldiği için kullanmak istemedm elhamdülillah doğal yollarla hamiş olduğumu öğrendim sonrasında sadcee moral lazm bi de egzersiz yürüyüş yumurtlamayı destekliyorms ben bunu tesadüfen öğrendm ilaçlardan dolayı haliyle kilo almstm aldgm kiloları vermek icn de yürüyordum o sırada hem de bana moral oluyordu kafam dağılıyordu zayfladikca mutlu oluyordum 😂 ve hep erkenden kalkıp yürüyüşe çıkınca güneşi görünce güneşli günler bizim olck diyordm şimdi elhamdülillah 25 haftalıgz çok şükr insallh sizin de olur burdan yazarsnz çok isterim rabbim gönlünüze göre versin inşallah