karanim24 15 haftalık hamileyim hamileliğimin başından beri ne bir mide bulanması ne bir aşerme hiç tık yok Allah’ıma şükür çok rahat geçiyo🤰🏻 Var mı benim gibi olan💁🏻♀️
Halimer karanim24 ben canım ve oyle öyle 33 haftama geldim çok şükür bikere bile kusmadım midem bulanmadı gereksiz acıkmadım aşermedşm
Hilalsny karanim24 deme oylee demee kendi kendine nazar degdirme benimde oyleydi sonr birden basladi birden de kesildi 😂😂 bende diyodum oh ne guzel midem bulanmiyo kusmuyom diye😂
busbus35 karanim24 iki hamileliligim de öyle geçti masalalh bizlere. ❤️🙏ama herkese deme yakn çevrene nazar oluyor
Bynkus01 karanim24 bende öyleydim canım hamileligimi hiç bilmedim son aylarda öyle olmuyor işte yatman dönmen harketlerin kıstlanıyor oda normal olarak. Kaynanam herkese söyleme hamileliginin rahat geçtini nazar deger demişti 😂
annepanda karanim24 bende oyleyim.. şoyle yemek videolari felan izliyorum canim bişey istesin diye tik yok 🤣 az naz yapcaz yavrum onuda beceremio.. ben arada canım sunu istedi galiba diyorum. 🤪
ZehraM2 karanim24 ama hiç dillendirip nazar etmeyin kendinize dilinizi ısırın keyfinize bakın☺️😌 🙏🙏🙏 sağlıklı güzel doğumlar
Haticeyuce31 karanim24 su an 2. Gebeligim canm 4+5 su an sadece bas donmesi var ama oglum 2 yaşında oğlumda 9 ay boyunca hiç ama hiç bisey anlamadim karnim.bile 6. Aydan sonra çıktı dogumumda bir o kadar rahat geçmişti hamd olsun prenses anne diye hitap ediyorlardı hastanede 🤭🥰
Mutiess karanim24 O kadar şanslısın ki bence dua etmelisin. Ben 8 haftalık hamileyim 9 haftaya gireceğim. Mide bulantısından hareket dahi edemiyorum. Çok ağır geçiriyorum diyebilirim hatta başka şehirde yaşıyordum ailemin yanına memlekete geldim 😏😏
MinnieMouse karanim24 ben 😁 kizim 4 aylik oldu bile. Tek skntim koku hassasiyetiydi. Kocam ev mutfak kiyma yumurta tuvalet… kokudan tansiyonum ya cikiyodu ya dusuyodu. Bulanti kusmam hic olmadi. Cok rahat gecti. Herkese rahat hamilelik nasip etsin rabbim. 😔