gizem_dilbaz arkadslar bugün 35 haftaligim tam sırtım da çok kötü agrım var onu geçtim bugün geçmek bilmeyen bir mide bulantım var bebek ters mi döndü acaba o yüzden mi yoksa erken doğum riski mi 😣 bilgili olanlar cevap verin lütfen
YusufEymen gizem_dilbaz bende 34+3 oldum canım son bir haftadır çok fena mide bulantım var sanırım son ay bulantı olabiliyormuş. Sırt ağrısı da normal diye düşünüyorum ama doktora danışmakta fayda var tabiki😌
NNeslihaNN gizem_dilbaz mide bulantından sonra kusman varsa mutlaka doktora görün bende 34 haftadayım midem bulanıyordu artı kusuyordumda gebelik zehirlenmesi geçirdim
gizem_dilbaz YusufEymenkorkum ben hiç bilmiyorum kusmayı ya resmen öyle geçti bu zamana kadar şuan çok kötüyüm inan
DilanArven gizem_dilbaz mide bulantisinda bende sut ise yariyo ilitip icebilirsin rahatlatir mideni belki
gizem_dilbaz DilanArven gece içince sabaha kadar gabiz yapıyor bende kasik agrım var böyle yeni adet olucakmış gibi onlara anlama verebiliyorum ama şu mide bulantısı beni çok korkutuyor bebek ters döndü diyorlar 😣😣 yada doğum yapma zamanın çok yaklaştı diolar valla çok korkuom
DilanArven gizem_dilbaz hic korkma haftan cok erken degilse, musterih ol 🤗 biz korkarsak bebekler daha cok korkar karnimizda