kızlar önce kontrol icin hastaneye gittik. doktorum 3 cm açıklık var dedi. normal doğum icin vücutda catida uygun dedi .. ertesi gun nisanım geldi. beni çağırdı gel bakalm dedi. gene e cm açıklık ve sanci yook. bol yuru dedi. bende bol bol yürüdüm. eve geldik. tam yemek yiycem suyum geldi. doktorum hemen gel dedi. hastaneye geldikten sonra doğum haneye geldik. ameliyat kiyafetlerim giydirildi. nst ye baglandim. ebe alttan aciikliga bakiyor. aciklik yok. suni sanci verdiler. 7 saat suni sanci cektim. ebe bir yandan doktor bir yandan alttan muayene ediyor aciklik yok. suyum azalmaya başladı. ben doktorun ve ebbenin hareketlerinden birsey olduğunu anliyorum. nst de sancim 90 a kadar çıkıyordu. cok dayanilmayacak gibi birsey degildi. dayanmaya çalışıyordum.. en önemli konuya gelirsek rahmim tersmis. ! ters olduğu icinde ben normal doğumu cok istedigim icin doktor denemek istemis. ebe ve doktr altaan muayene ederek rahmi duzeltmeye çalışıyor. o elle alttan muayene esnasinda çığlık atıyordum . cok canim yanıyordu. sancidan daha kotuydu… gene acilma olmayinca doktorum sezeryan dedi ve acil dedi. amelyat ekibini topladılar. tabi ben sezeryani hic istemiyordum… cok korkuyordum. ailem ve esim yanmdaydi bana destek olmaya calistilar. ben korkuyla ameliyathaneye girdim. cok soguk buz gibiydi. müzik caliyordu. doktorum geldi elimi tuttu. o anda spinal uyusturulma oldu. igne cok acitici degil ama icine sanci ilac biraktilar. o canimi acitti ve irkildim. sonra uzattilar beni. sonta takildi. b3n sontanin takıldığıni hissettim. olabilir dedim. sonra ameliyata baslandi ve ben bicagi hisettm ve bagirdimm. hocam hissediyorum dedim. bana inanann olmadı. sonrasinda bebegi cikarirkende ben ciglik atiyordum. sonra bir anda uyutuldum. sonrasinda uyandigimda dikisim atiliyordu ve ben onuda hissetttm. sonrasinda gene uyumusum. bir uyanik bir bayginn gecen ameliyatm bitti ve hemsirelerinn konusma sesine uyandm. o anda ameliyathaneden cikarildim. esimi gordum ve ben ameliyati hisettm diyip duruyordum. odama geldigimde karnima bastirildi ve cok xanm yandi. çok zorlu bir süreçti ve odama geldiğimde bebegimi görünce hersey bitti. 5 gün oldu doğum yapali. biraz sezeryan agrim var. bebeğim uyutmuyor cok yorgunum… annem yardim ediyor ama ben hem bedenen hemde piskolojikmen cok yoruldum.. BUDA BENM DOĞUM HIKAYEM.. herkesin doğum hikayesi farklidir. ben biraz zorlu gecirdim.