34_21_23 Bu ilacı kullanan var mı doktor önerdi tiroid hormonu 3.80 çıkmış yüksek değil ama genede kullanmamı söylüyor var mı kullanan
Zeysa455 34_21_23 ben kullanıyorum hamilelik önceside kullanıyordum farklı bşr ilaç tiroidim var doktorunuz önerdiyse için bir sıkıntı olmaz
Bhryctrk 34_21_23 gebelik için yüksek bir değer. Gebelikte tiroid yüksekliği bebeğin beyin gelişimini olumsuz etkilediği için ilaç veriyor doktor
Babyy1S 34_21_23 yüksek sizinki normali 2.5 altı olmali ve hamilelikde duşse bile tekrardan cikiyor ben hamileligimin basindan bu yana ilaci birakmadım 34 haftalgm bebekde zeka geriligi yapıyor yuksek olması
Beyzacemre 34_21_23 benimde o kadar çıktı bende kullanıyorum hatta 15 lerde bile çıktığında 25 mg kullandkm hiç yükseltmedi doktor
34_21_23 Beyzacemre NerminBal Babyy1S Bhryctrk nöbetçi eczane bulup aldım yarın sabah hemen başlayacağım arkadaşlar teşekkür ederim 🙏🏻
34_21_23 Babyy1S bende başlayacam tahlilim bugün çıktı hemen doktora attım oda ilaç ismi yolladı eczaneden alıp kullan dedi
NerminBal 34_21_23 bende kullanıyorum benim de yüksek çıkmıştı doktor 50 bir de 75 mg verdi doğumdan sonra bile kullanmak gerekebilirmis aç karnına bebeğe hiç bir zararı yok aksine düzenli saatli kullanmak gerek.
busraerdalll 34_21_23 benim de yüksek çıktı troid euthrox verdi doktor 25 mg her sabah aç karnına içiyorum canım