momelif Arkadaslar selam prolaktin yuksekligi yasayan varmi hamilelige engelmi ve ilacsiz gecmiyormu adet olamiuorum bu yuzden
mercimeginanne momelif süt hormonları gelişmeye başladığı için vücut gebelik var gibi düşünüyormuş doktorum öyle demişti göğüslerime atlet deyse vnm acıyordu ilaç verdi hemen düştü korkulcak bişey değil
Smyy34 momelif adet düzenli ise gebeliğe engel değil cnm 2 sene bendede yüksekti hep doğru tedavi ile düşer ilacı biraz zor bulunuyor ama bulunur
Dadas momelif bende yaşamıştım. İlac kullanarak düşmüştü. Sadece bir öneri duş alırken olabildiğince ılık suyla almaya çalışın. Sıcak suda etkiliyormus. Ve stres ne kadar yapmayın desekte insanız işte. Allah’ım yardımcımız olsun ❤️
momelif mercimeginanne bnde daha once iki kere yukseldi ilacla br ayda duzelmisti ama yine yukseldi kisa zmnda hep bole olcksa nasil hamile kalcm hep ikac kullaniorm bir adet sonra tekrr yukselior :/
momelif Eeezgi bnmkide pco ve sitresten yukselmistir ama 2 kere dustu smdi tekrr yukseldi sanrm cnku adet olamadm ve sut gelior yine :/
momelif Smyy34 evet daha oncede 2 kere yukselmisti ilacini eczane eczane aradm ama dustu bir ayda anlamadigim surekli yukselckmi hep bundn snra pco cikti bnde yeni pro yukselmesiyle basladi hersy adette olamiorm maalesef hersyim alt ust oldu
gulsah9534 2 yıl bende prolaktin yüksekliği ile uğraştım ilk öğrendiğimde 3 ay dostinex kullandım ve prolaktin normal seviyeye indi daha sonra adetim düzenlendi derken 9 ay sonra yine aynı sorunla karşılaştım ve yine dostinex kullanarak prolaktini düşürdük bu arada doktorum adeti düzenlemek için farklı bir ilaçta vermişti ayrıca bu hormonun yükselmesini tamamen strese bağlamıştı doktorum kendini neyle rahatlatıp stresi uzak tutabilirsen bu sorunda senden uzak olur demişti şimdi çok şükür hepsi geçti ve 22 haftalık hamileyim kızımı bekliyorum 🙏🏻☺️
momelif gulsah9534 Allah bagislasn insaallah evet bnmde sitres buyuk ihtimal sebebi pcoda cikti bnde yeni buda etki ediormus tabii daha once iki kere yukseldi bir ay ilac kllandm gecti dr uc aylk adet duznleyicide verdi ama iki ay arayla hep yukselior tam düzeldim derkeb bu ay yine adet olamadim ve sut gelior sanirm yine yukseldi :/
Mucizem37 momelif İbrahim Saraçoglunun testere dişli aslan pençesi kürüne bir bakın bende de prolaktin ve testosteron yüksekliği vardı onunla düşürdüm çok şükür hamileyim şimdi bana dogum kontrol hapı verdi doktor bunu kullanmadan kalamazsın demişti çok şükür öyle bişey olmadı
momelif Mucizem37 ok skur cok sevindim sizin icin onu okudum yapacagimda henuz bos ayim gecmedi hic maalesef hep ilac bir ay baska bsey cikti derken kullanamadm pzrtesi dr a gideym bu ah ilac icip sonraki ay onu icecegm ck tskler daha cikmaz dusmustur diye uzerine dusmemistm :/
34_21_23 Ne kadar yüksek değeriniz nedir ? Benimde 56 idi beraberin de tiroid de yüksekti. Dahile doktoru 1 ay bekleyelim sonra tekrar tahlil yaparız ona göre ilaç başlarız dedi. 2 ay sonra tahlil verdim düşmüştü ve hamileydim.
momelif 34_21_23 maasallah bnm iki kere yukseldi ilkinde 32 idi 2. 53 du ikisinde de bir ay kullandm ilac ve gecti suan bilmiorm ama adet olmadim ve sut gelior yone yukseldi kesn pzetesi dr a gtcm :/ kendi kendinede duseblior yani bnde pco var sanrm ondn daha zor oluor ve tekrrllick herlde surkli bilmiorm :/
momelif Dadas sitres hayatimin merkezi maalesef cok sitresli donemler gecirdim ondan ve pco cikti bnde yeni belki ondan bilemiorm kaynar su zten dayanamam yazdi diye cok sick suyla dus almadm ama dikkt ederm tsk ederm
Mormenekse34 Benim prolaktin 36 cikti, doktorum cok yuksek degil ama haftada iki tane yarim dostinex verdi Asilama da yaptrmistm bu ay engel olur mu gebelige🙄 ilacla duşuren nasl dustu ne kadar surdu acaba
Esracim01 Canım benim de prolaktinim yüksekti ve hekimim dostinex vermişti. Dediği gibi stres faktörlüymüş ve pkom da vardı çok değildi. Regl düzensizliğim bu iki sebepten çoktu. Sonra ilacı kullanınca değerim aksine daha da yükseldi. Bende kızıp diğer ay gitmemiştim kontrole. İbrahim saraçoğlunun kendi bayiinden sallama çay olarak testere dişli aslan pençesi alıp içtim. Günde iki kere diyor ama ben pek hoşlanmıyordum tel sefer de içtiğim oluyordu. Yaklaşık 1 senedir denedik olmuyordu çocuk. Vesilesinin bu bitki olduğunu düşünüyorum çünkü ne hikmetse 2 ay düzensiz kullanmıştım ama 2.ayın sonunda gebeydim. Bence tüm hormonlarını dengeliyor insanın bu bitki. Ama tazesini bul. Yada hiç riske girme sitesinden al kullan ben burada bayisi olduğu için bayiinden aldım direkt❤️