Selinanne 19231923 ritmik bir şekilde 15-20 dk boyunca aynı yerde nabız gibi atıyor. Mutlaka anlarsınız olduğunda 😊
Melikeakkc Rabia30-Adem onu sordum ben doktora hiçkırık değil dedi diyafram dedi bebek nefes egzersizi yapıyormuş
Leylaminannesi Bende burda bekleyeyim)) birde 27 haftalk bebek hıçkırırmı? Biz 27 haftalk olduk merak ediyorum
19231923 Leylaminannesi bende 30 oldum sürekli içimde itme kakma vurma değişik şeyler var ama hıçkırıyor mu onu anlamıyorum 😂bide sağa yatınca sağ tarafıma vuruyor sola yatınca sola niye acaba 🤔
Leylaminannesi 19231923 aynen bendede öyle oluyor sağa dönsem oraya vuruyor sola dönsem oraya sanki eziyormuş gibi hiss ediyorum 😂😂 çok tatlı duygular
Leylaminannesi Selinanne 27 haftalk oldum geçen gün ilk defa değişik bir şey hiss ettim kalp atışı gibi atıyordu karnım 5 dk falan sürdü tp tp tp diye ama hareketi değildi farklıydı gece yarısıydı bende korkmuştum bir şeymi oluyor acaba diye .. O hıçkırıkmıymış?🤔🤔
D3ryaoz Bazen çok rahatsız oluyorum :) aynı ritmik hareketlerden rahatsız olduğum için o da içimde durmadan tık tık :) zaten kafasının aşağı döndüğünğde hıçkırığından anlamıştım