MinikRC NurEto ben de gördüm canım bende de böyle çıktı dün yaptığım hayırlısı olsun hakkımızda adet ne zaman?
Zerin1234 derindemir geçmiş olsun ve gözünüz aydın 🤗bizde bekliyoruz 37+1olduk sancım var bugün ilk gebeliğim çok bir bilgim yok çanta hazırlayacam kav tane hastane çıkışı koysam cantama zıbın atlet bilmem bir bilgi olan bana yardımcı olabilir mi acaba
Zerin1234 derindemir anaaa bende doğum kasımda olanlar sandım hayırlı haberler alırsınız inşallah hepinizde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim
derindemir NurEto kan verin en kısa sürede .inşş hayırlı haberlerinizi yazarsınız hep birlikte seviniriz🥳
MinikRC derindemir Hayırlısı canım akıntı değilde normal kanama gibi ama çoğalmaz biterse tekrar test yaparım 🙏🏼
EsrSvm Hilal91 Regl belirtileri var bende 😟 Bekliyorum ama çok umutlu değilim açıkçası. Çünkü bir kaç aydır 3 gün gecikip sonra Regl oluyorum. Sizde var mı belirtiler ?
Aybeniz Benmde yarın bat ama test yaptm negatif gec yumurtladm 18. Günü bugun yumurtlamanın 11. Günü olsa testte cıkardı demi 😞
Damlayldrm Aybeniz canım benim ilk gebeliğimde bende 1 gün öncesinde yapmıştım çıkmamıştı adet günümde yaptığımda silik çıkmıştı yarın tekrar dene
Aybeniz Canm ben ilk idrarla yaptm negatif bişe cıkmadı bugun günmdü olsa cıkardı 😞 artk sizlerden güzl sonuclar beklıyorz