Merve_baby Kusura bakmayın ama bir haftadır geçmeyen koyu renkli ishalim var yaşayanlar nasıl atlattı bu hafta kontrolden sonra ilaç eklenildi acaba ondan mı oluyor
gulsenmstf Merve_baby ben demır magNezyum kullandım koyu rengı magnezyum yapıyo ayrıca kabız yapar normalde benı ıshal yaptı sızın gbı😂 2 hafta ıshal cektım snra 2 gunde bı cıkmaya basladım wc ye kabızlıga donuyo gbı bsey oldu bol bol kabuklu yesıl elma yedım
DenizGzm Merve_baby şu decavit pronatal olanı kullanıyorum. Başlarda İshal yaptı ama şuan herşey normal ishal veya kabız olmadım kendiliğinden geçti
mrv_b Bende 11 haftalık hamileyim başından beri sürekli çekiyorum o derdi 🤦🏻♀️ Folik asitle prilam dışında içtiğim ilaç da yok🤷🏻♀️
Mutiess mrv_b folik asit hangisini kullanıyorsunuz. Bende bugün 9 haftalık oldum 4 haftadır ishaldim ve vücudumda kızamık gibi şeyler çıktı folik asit bana alerji yapmış ve dokunmuş. Folik asitim değiştirildi bence doktorunuza danışın
Merve_baby gulsenmstf kasık ağrısı oluyormuydu sizde soğuk soğuk sanki bende Demir ve magnezyum kullanıyorum dediğiniz gibi ondan sanırım
gulsenmstf Merve_baby olmadı ama su son 2 haftadr kasıklarımlarım da agrı var ya kabızlıktan ya da yuruyus yapıodum yoruldugum ıcın mı bılemıyorum 🤭
mrv_b Mutiess folbiol vermişti devlette gittiğim dr. Sonradan başka dr a gittim folbiolun dozu yüksek diyorlar dedim. Aynen o kadarına gerek yok diofol yeterli dedi şimdi ona geçtim