Zeehhrraa Merhabalar ilk gebeligimde sürekli bulantı oluyordu oglum oldu. şimdide sadece sabahları oluyor akşamları mide yanması oluyor kız bebeklerinde daha az bulantı oldugunu duydum yaşayan var mı oglum da en az günde 3 kere kusuyordum
Bibliophilia-1991 Zeehhrraa oğlum olacak şimdiye Kadar hiç bulantım olmadı benim Kuzenimin kız mesela belini doğrultamadı çıkarmaktan belli olmuyor o
ebruakyuz22 Zeehhrraa her bebişini tarzı farklı 2 kızım var ilk kızımda sabah akşam sürekli kusardım ikinci kızımda hiç kusmadan sadece bulantıyla geçirdim kusmaya bağlamamalıyız bence ya
tulay_asya67 Zeehhrraa bizde de eksi yiyosan kız çocuğun olur diyorlar ilk çocuğum kızdı ne as erdim ne eksi yedim ne tatlı ..ama bunda hamile olduğumu bilmediğim zamandan beri eksi yiyorum ..biriniz de diyin onla alakası ypk eksi yedim oğlum oldu diye 😂😂bi kızım vsr allaj hayırlısını nasip etsin evladın ayrımı olmaz ama insan diğer duyguyu da tatmak istemiyor degil
Zeehhrraa Bsra41 ya gerçekten ne güzel çok şanslısın mide bulantı hamilenin en zor evresi bence saglıkla kucağınıza alın inşallah demek ki yapısal birşey 🥰
Zeehhrraa Bibliophilia-1991 geçen gün gittigim bir doktor dedi o yüzden kafama takıldı merak ettim dogrusu saglıklı Olsunlar da çok bir önemi yok
Zeehhrraa Damlaltinay o da yanlış bir düşünce o zaman ben oglumda öyle kusuyordum ki vucudum açlık seviyesine geliyordu 😐
Gulsen4224 Damlaltinay tam tersi değilde bünyeye göre benim oğlumda ne bulantılar kusmalar yaşadım kız oğlan farketmiyor sadece bünye ile alakalı🤭
3evlat_kokusu Zeehhrraa 2 oğlumda da sabah bulantıları kabusum olmuştu bunda sabah bulantım olmadı kızım olacak inşallah🥰🥰
Kaderozy Zeehhrraa benim de senin gibi oldu oğlumda kafamı kaldiramiyordum hiç birşey yiyemiyordum ve bayağı uzun sürdü mide bulantım ama kızımdada vardı bulantım sadece daha hafif ve daha kısa sürdü
Defneninannesi19 Zeehhrraa ilk gebeliğim çok zordu mide bulantısı yanma tansiyon baş dönmesi ne ararsanız vardı kızım oldu ikinciye hamileyim henüz öğrenmedim ama hiç birini yaşamadım hamile değil gibiyim kilo da almadım 17 haftalık olduk 🤲
Mervemiray55 Zeehhrraa alakası yok bence ilk kızıma hamileyken cok midem bulaniyordu ve 6 ay sürdü. Cinsiyetle mide bulantisinin bi baglantisi oldugunu sanmiyorum
Mde2323 Zeehhrraa cinsiyeti belirleyen esinizden aldiginiz spermle alakali kusma ile bir bağlantısı soz konusu değil istrijen ve progesteron hormonu vucutta arttiginda bazi vuctlarda kusma bulanti yaratıyor bulanti kusma tamamen bu hormonlari tolere edebilmeyle alakali benim bu ilk hamileligim hic olmadi sadece hersey kokuyordu 😊