MerveYildirim Kızlar artık tekli rakamlara düstüm ne sancım var nede bişeyim . Endiselenmeye basladım artık 😒 Birden sancım olur mu ki yoksa 40 haftayı gecer miyim 🙊 Sizlerin kac günü kaldı doguma ?
Zeytin MerveYildirim benim de 5 günüm kaldı. Ebe geçen hafta alttan muayene ettiğinde 3cm açıklık vardı 40 haftayı doldurmaz bugün yarın doğar dedi 10 gündür bekliyorum 😅 5 gün daha bekleyeceğim bakalım ne olacak 🤔
Ahmedinannesi MerveYildirim benim de son 11 gün.🙈Doktorum pazartesi ile cuma arası gelir büyük ihtimalle bebek dedi ama tık yok.😬
MerveYildirim 130513 Tarihini biliyorsunuz en azindan 😂 bende tik yok . Hayirlisiyla insaallah kucaginiza alirsiniz darisi da bana olur insaallah 😍😍
MerveYildirim att bendede sadece alt tarafima baski var . Yurudugum zaman sanki alt tarafim disina cikacak gibi oluyor . Genital bolgem uyusuyor newra bu senenin bebisleri cok nazli 😂
melek87 MerveYildirim aynen canım durdu valla düşünüyorum da çabucak geçmiş 9 ay şimdi böyle tetikte beklemek çok daha zormuş napalim birazcık daha sabir😊
MerveYildirim Elifrana att melek87 Ahmedinannesi Benim doktorum 41. Haftayida hesaba katti 😒 41. Haftadan sonra 2 gunde bir gel dedi kalp atislarini dinlicez dedi 42. Haftanin sonuna kadar beklenecek 41+5 te hastaneye yatisini yapariz dedi 😒 bu hafta beklerken doktorum gelecek ayin basina kadar bile bekleyebilirz dedi 😂😂