Gdrleyla ben sadece bir gece denenmis bir chicco next to me anne yani bulup aldim beybiye. Gercekten de kutusunda herseyiyle tum o tekstil kutusuyla duruyordu. Faturasini da verdi alan kadin daha 2 ay bile olmamisti ben aldigimda. Ozel ebe ile egitim aldigi icin bebegi yan yatarak emzirebilmis ve o yuzden bebek yanlarinda yatiyormus falan. Oralari beni pek ilgilendirmiyor 😅 ama soyleki yari fiyatina almis oldum tertemiz urunu. 6-7aya kadar kullanabilecegim zaten ama o arada da ben yanimdan ayirmak istemiyorum nasipse beybiyi. Yataga sabitleniyor ve diger taraftan ayaklanmadigi surece dusmesi imkansiz. Park besikler de ic kisim yeterli sertlikte olmadigi icin omurilikleri icin sikinti olabiliyormus ve bebek cok icte kaldigi icin egilip almak birakmak zor oldu diyen de var. O yuzden onu secmedim. 6 ay sonrasi icin de ben stokke sleepi buyuyebilen yatak aldim, tekerlekli, 4 yasa kadar kullanilabiliyor, piyasa fiyati cok yuksek ama ben letgo uzerinden ⅓ fiyata aldim. Masif ahsap ve tum testlerden gecmis,guvenilir, garantisi siz urunu kurup websitesinden yapinca basliyor ve 7yil kadar suruyor. Zaten bir de sifonyer alip mevzuyu kapaticam cunku bir yasi gecsin huyuna suyuna gore oda yaparim dedim kendime gore yapsam belki de sevmeyecek biseyleri. Bu donemde kaliteli duzgun parcalar alip gereksiz seylere hevesle para harcamiyim dedim.