Neslihan1903 Barlisko yaaa hayırlısı olsun be belki benimde belli olmaz 😂 ama %80 kız demişti bakalım ne çıkacak ben garanti olsun diye detaylıdan sonda alışveriş yapacağım 😂
[silindi] Neslihan1903 kofte falan yemeyi dene o zaman, ben de bir cips yedim uc gun kivrandim. Kussam kusamadim. Yememen en guzeli boyle bebk kilo alip sen almadan devam etsen de olur. Duzenin gayet saglikli gorunuyor eger et yiyemeyeceksen de doktoruna gittiginde sor b12 icin belki takviye verir ya da alternatif besinler onerir.
Neslihan1903 [silindi] şu an aldığım vitaminin içimde mevcut Efa Mom diye bir balık yapı verdi doktorum içinde baya vitaminler var köfteden nefret ediyorum ismi bile midemi bulandırıyor benim hamileliğim kurban bayramına denk geldi eri çok yedim 12 haftama kadar yedim soğudum şu an ilerde ne olur bilmiyorum 🤗
Gdrleyla Neslihan1903 hamile kalmadan önce 1 gün önce sigarayı bıraktım ama hamile olduğumu bilmiyordum şuan nefret ediyorum sigaradan 20 haftaligim yaklaşık 4 kilo aldm büyük ihtimalle sigarayı bıraktım die ilk üç ay kilo almadım ama 2 aydır birden aldm bende anlamadım😁😁
Neslihan1903 Gdrleyla bende bıraktım sigarayı dedim ben baya kilo alırım ama şimdilik almadım ama sigara içmeyelimde kilo almak sorun değil Ya 🤗
[silindi] Neslihan1903 e super o zaman, guzel beslenmek yeterli aburcuburun yok, misler gibi besleniyorsun belli ki. E et yemeyiversen de olur, takviye de aliyormussun. Saglik olsun, beybiler saglikli olsun yeter 🎉
Neslihan1903 Zeyyno_ güzel ilerlemiş maşallah 😍 bebeğim beslensinde kilo önemli değil ya almak vermek 🤗
Neslihan1903 Zeyyno_ eminim veririz ya bu zamanlar çok değerli benim için sağlığımı bozmadan yiyecek kısıtlamadan takılıyorum bakalım sonumuz ne olacak 🤗
minikcasper Neslihan1903 aman aynen öyle bende takmıyorum. Bende şükür çıkmadı bişey sizde de çıkmaz inşallah 🌼 doğumdan sonra herkes şu kadar gitti diyo bakalım benim kaç gidicek😃
Neslihan1903 DenizGzm haklısınız öyle aşırı bir yeme tarzım yoktu zaten az az sık sık yiyordum hala aynı gidiyor bakalım beler olacak ileriki haftalarda 🤗