Mrymozr Kizlar nasil geciyo biz 20+2 deyiz suanlik bi sıkıntımız yok elhamdülillah😊 Bebekle araniz nasil hissediyomusunuz. Ben valla baya baya hissediyorum dışarıdan tekmesi görülecek kadar😍
Mutlumklnc Mrymozr bizde 20 haftalık olduk tam bugün dün kontrolümüz vardı 314 gr ve çok hareketliydi ama ben hala hissetmiyorum sadece pıt pıt attığını hissediyorum elimi karnıma koyunca doktor normal dedi ama bilmiyorum
Sevmmmm Mrymozr merhaba ben de hissetmeye başladım ancak ilk hissettiklerim daha netti son birkaç gündür daha az ve daha derinden geliyor normal bir durum mudur acaba?
Baharhnm Mrymozr Bizde 20+2′yiz . Ve aşırı hareketliyiz maşallah 🌸 bir saniye durmuyor oğlum yerinde 😂 onun harici bir sıkıntı yok elhamdülillah. Birde suyumun az olması var tabi🤦♀️
Mrymozr Mutlumklnc Ilk gebeliginse eger hissetmemen gayet normal 22. Haftaya kadar hissedilmemesi cok normal. Benm ilk gebeligim ama erken hissetmeye başladım 17. Haftada. Dun bizimde kontrolumuz vardı 324 gr olmuşuz😍
-Ozlemcelik388 Tevhidehli1 benimde suyum fazla 19+4 haftaligiz diyet yapıyorum şekerli yiyecekler puskuvut muz kavun karpuz gibi şeylerden tatlılar dan uzak olmam lazımmış. 9 Kasım’da kontrol var bakalım inşallah düzelir kan tahlillinden şeker çıkmadı
Mutlumklnc Mrymozr maşallah sağlıkla gelsinler evet ilk gebeliğim ama ne bileyim bende biran önce hissetmek istiyorum sadece elimi karnıma koyunca pıt pıt hissediyorum şimdilik 😂
Mrymozr Sevmmmm Evet normal. Bende ilk hissettigimde 2 gün hissettim 3 gun hissetmedigim oldu düzensiz hissediliyo başlarda. Şimdi çok şükür her gün hissediyorum sabah akşam 😊
Mrymozr Sevmmmm Hatta ilk hissettigimde hep sola yatar kasigima elimi koyardim pit pit vururdu o sekilde hissederdm yatarken. Ama simdi otururken bile oynadigini görüyorum gobegimin
Sevmmmm Mrymozr geçen hafta çok netti şu an 19+5 im daha iyi hissetmem gerekirken bazen korkuyorum acaba bir şey mi oldu diye
Mrymozr Sevmmmm Hic korkmana gerek yok düzensiz zaten şuan hareketleri hissedemezsn bazen 3 gun bazen 5 gün 😊