Ozlem8989 Devit-3 damla, Decavit ve Ferrum kullanıyorum. Başta ishal yaptı, doktorum bolbol sıvı al vücudun alışacak dedi
derinsart Ebruozyolcu ben hamile kalmadan 2 sene önce demir ilaci kullanmiştim ferplex demir tadi yok ve yan etkide hic yapmamişti bana bi şişe dene istersen ne bulanti ne kusma yapmadi kabızlıkda yapmadi.. anemde kullanmişti farklı marka o mesela bulanti yaşamişti onada bu markayi önermiştim
derinsart Oglakdorukcum değil kapsül ama vitamin ve demir de var. sanirim icinde cnki demire baslamicakmyiiz dedim vitaminlerde var dedi
Oglakdorukcum derinsart herhalde gyno ferro gibi birsey yesıl kırmızı renkte ama alıştık biz direk bogaza atıyorsun su iç üstüne tmm ben bazen aşagı inmedigini hissettiğimde birprca ekmek üstüne yiyorum vitaminler bebek için önemli hem yemekten almaya calısıyorum hem hap kullanıyorum sonucta enerjimiz bile ortak bebekle yetmiyor
Fatos007 derinsart Bende kapsül yutamıyorum senin gibi bu yüzden folik asit imi düzenli kullanamadım çokta bulantı yapıyordu. 12 haftadan itibaren decavit verdi doktorum 16ya kadar kullan sonra daha kaliteli bişeye geçicez dedi.Decavitte çok büyük ben 2 ye kırıp yutuyorum.
derinsart Oglakdorukcum bende kullanmaya caliştim. 3hafta dayanabildim pregnacare ins imom yan etki yaşamam nasi yutarım bilmiyorım
derinsart nagsal-48 imomu yazdi bana işte daha kullanmadm sizde yan etki yaptimi? bide büyük mü kapsülü?
Zeynep_MT Möllers OMEGA 3 kullanmanızı tavsiye ederim . Yapilan çalışmalar sonucunda OMEGA 3 bebeğin IQ sunu yükselttiği tespit edilmiş.
Melekmelis Ben imom decavit kan hapi hepsini kullaniyorjm. Hic bisekilde mide bulantisi yapmiyo herkesde bir olmuyo demekki.
nagsal-48 derinsart büyük değil bundan önce içtiğim omegrav büyük bir kapsüldu imom büyük değil tabi bana göre 🙃
Oglakdorukcum derinsart genelde cogu kısı de yan etki yapmıyor ama yine de onun dengine Baska ilaclar denersin olmadı
derinsart Oglakdorukcum evet doktorda pregnacare icin öyle dedi genelde yapmiyo bazi kişiler de yapabiliyor dedi oda ben işte😂 oysaki yapmasaydı kıra kıra iciyodum onu
Aynurr16 derinsart ben ilk dört ay decavit kullandım folik asitle kahvaltıdan sonra aldığım için hiç zorluk bulantı çekmedim
Nur5580 derinsart hap yutmada bende sıkıntılıydım asla büyük hap yutamıyordum bi yöntem söyledi arkadasm Muzu ağzımda çiğniyorum hapı içine koyuyorum cok rahat yutuluyor deneyin
Lokumcuk Nur5580 aynen benim yöntem 😂 bu sayede hergün bir muz da tüketmis oluyoruz ama sanırım Bi daha muz yemicem hamilelikten sonra🙄