Merhaba kızlar Sonunda bende doğurdum diye biliyorum çok şükür 🤲🤲♥️♥️
Ben doğurursam herkes doğurur cümlesini bende kuruyorum ki inanın öyle de adet sancısında bile günde 2 kez agrı kesici içen ve onun ağrısına bile dayanamayan biriyim 😊 ki bana nerden geldi o normal doğum cesareti diye hâla düşnüyorum😂
Sadece doğum serüvenimi anlatıcam 6 saatte doğum yaptım
Doguramıyorum sancım yok diye 2 kez post açtım napsam da kendi sancım gelir diye ama yok olmadı sancım yok ama kızım doğum pozisyonunda 37 hafta da almıstı zaten o pozisyonu 40 +0 da muaneye gittim tabi alttan da muane etti çatım yumuşak ama 2 cm açıklık 1 haftadır hiç ilerlememiş doktoruma hareketlerini yavaş hissediyorum diyince yarın seni doğurtalım dedi tabi aldı beni bi heyecan eve gittim tüm hazırlıklarımı yaptım içim de bi burukluk sabah olmasını bekliyoruz benim doğum yapıcağım sabaha kadar ne nişanım geldi nede suyum geldi sabahına kanamam oldu ama sancım vs yine yok Bi akrabımız meryem ana otunu suya koyup okudu akşamdan benim için onun sayesinde oldu kanamam da acılmam da sabah 9 da hastaneye yatısım yapıldı nst ye bağlandım sancım çıkmadı suni sancı taktılar fakat oda 10 dk anca takılı durdu sancım geldi ama kizımın kalp atışını yavaşlattığı için çıkardılar hemen şekerli su taktılar bebeğim kendini toplasın diye suni sancı kendi sancımı tetikledi ve yatakda suyum geldi ben öyle 5 dk bir e düşen bi sancı çekmedim sürekli gelen sancılarım oldu ve o sancı ile yatakda nst bağlanmak gerçekten çok zor ama onada dayanıyosunuz rabbim kolaylını veriyor yanımda annem teyzem eşim eltim vardı yasak olmasina rağmen beni tek bırakmak istemediler sancım geliyo nst 140 falan görüyodu sanırım🤔 ebe gelip açıklıma baktı 3 cm acılmam ilerlemiyodu 3 saattir duşa gotürdü beni eşim sürekli sıcak su karnıma belime tuttu eşime diyodum nolur beni sezaryana alsınlar diye tabi nafile 😂 yarım saat öle durdum koridorda turladım nst baglandim artik dayanamiyodum sancılara ebe 2 bucuk da geldi yine duşa girin açıklına bakalim dedi biz duşa girdik bende bi ıkınma isteği ben bağirdım tutamiyorum die apar topar yatağa yattim açıklık 8 cm olmuş bir anda kıyafetlerim le indim doğum haneye bu arada doktorum dısardan geliyo kliniğe gidip gelip bana bakmaya geliyodu doğumhaneye gittimi duyunca 5 dk da kostur kostur geldi 😊 2:50 de doğum hanedeydik esimde girdi doğuma ben ıkınma isteğini tutamiyorum tabi hemen catala cıkartillar doktorum ıkın diyo ama ben zaten tutamıyorum kendimi😊 3 kez falan bagırarak ıkındim en son 2 ebe karnıma bastırdı nefesim gidicek sandım ama kızımın icimden kaydını hissettim 15:04 dogdu kızım yavrum benim görür görmez butün sancim acim gitti eşim aglıyodu ben annem güzel yavrum die bağırıyodum tabi bunları eşim video cekmis o anı ordan gördüm okadar güzel bi his ki anlatamam o duygu o his size herseyi unutturuyor doğumdan 10 dk sonra odama geçtim kizim geldi sonra işte ozaman elim ayagim boşaldı ağlamakdan minik savunmasız kuzum . Meryem ana otunu doğuma gittinizde bulabiliyorsanız gerçekten çok faydası oluyor benim bir anda açılmam oldu doktorum bana güveniyodu sen yaparaın edersin die öle de oldu kendinize güvenin biz çok güçlüyüz şimdi miniğim yanımda uyuyor rabbim sizleri de tez zamanda kavustursun♥️ tavsiye vericek olursam
🌼 Depend mutlaka götürün (hastanenin versi bezler sızdırıyo)
🌼sütüm gelsin diye ben kayısı hoşafı götürdüm yanımda
🌼benim gögüs ucum hemen yara oldu lansh kremi ve gögüs kalkani kullandım çok işe yarıyo gerçekten
🌼 gögüs ucu çikarıci aparati çok işime yaradı gogus ucunuz az ise hemen cıkartıyor
🌼 kesinlikle mama vermeyin sutünuz hemen gelmiyo zaten ama bebek emdikce az da olsu şeffaf bi sivı geliyo oda bebeğinizin ilk sutü ve ilaç gibi 👶
Başka birşey gelmiyo aklıma sorunuz @olursa yanıtlaya bilirim♥️♥️💓