Merveymen2020 Herkese hayırlı akşamlar.. Şuan 28 haftalık hamileyim ve 3 gündür böbrek ağrısı çekiyorum, böbreğim de daha önce taş vardı maalesef. Ayaklarıma sıcak su torbası koysam dogumu tetikler mi acaba bilgisi olan yazabilir mi 🤦🏼♀️
MiniKaya Merveymen2020 canım aynı şeyi 30. Haftada ben yaşadım doktor tek bir bölgeyi sıcak tutmak iyi gelmez dedi sıcak duşa gir bütün vücudunun ısınması önemliymiş duştan sonrada sıkı giyin
Edu-35 MiniKaya aynen duşta ılığı geçkin sıcağa yakın bir suyla duş al.ben özellikle böbrek taraflarıma tutuyordum sıcak suyu cok etkisi oluyor👍
MiniKaya Merveymen2020 aynı şeyi yaşadığım için biliyorm rica ederim eğer yapabilme ihtimalin varsa ev yoğurdu yaptır birine onu tülbentle süz yeşil bir suyu çıkıyor onu sabahları aç karnına iç bir çay bardağı kadar iki gün aşırı tuvalete çıktm ben ve ağrım kesildi şükürler olsn sonrada olmadı bida şuan 36 daym burda başka bir arkadaşa daha önermiştm oda onu yapıp ağrısının kesildiğini söyledi netten bakmıştm taşı eritiyormuş yoğurdun suyu
Merveymen2020 MiniKaya ev yoğurdunu evlendiğim günden beri kendim yapıyorum, hele ki hamilelik sürecimde hiç hazır yemedik ama suyunun iyi geldiğini bilmiyordum deneyeceğim mutlaka 😪😪🤦🏼♀️ cok teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsun
MiniKaya Merveymen2020 rica ederim umarım iyi gelir beni o rahatlattı resmen birde bol bol su iç 🤲🏼🌸 iyi gelirse yaz haber ver canm 🥰