Mutluuyuvaa Hanımlar ben 13+3 haftalık hamileyim şimdiye kadar kontrolüm başka şehirdeydi devamda ediyorum ama arada çok merak edip tekrar gidesim gidiyor burda önere bileceğiniz doktor varmı.
Arifcaninannesi Mutluuyuvaa özel meydan hastanesi Zeki mil ve yaşar Yalınkılıç tek geçerim çok iyiler işlerinde
Memetzeynep Mutluuyuvaa bende normal esra ünal a gidiyordum metrolife da gecen ay tuna akçala geçtim çok konuşkan ve ilgilenmesi falan güzel önerebilirim 😊
Mutluuyuvaa Yasmin3565 canım ben zamanı da ona gittim kürtaj olmam gerekti beni başından savdı kürtaj yapamam falan demişti ondan biraz düşündürüyor o
Arifcaninannesi Mutluuyuvaa oda alanında iyi tabiki ama sezaryen doğumunu zeki milde yaptım çokta memnunum
Yasmin3565 Mutluuyuvaa kürtaja karşı yaklaşımı ile ilgili hiç bişey duymamıştım bende doğumu orda yapacağım inşllah doğumla alakalı olumsuz bişey duydunuz mu
Mutluuyuvaa Yasmin3565 yok canım imran hanımla ilgili kötü bir şey duymadım doğumla alakalı ama genelde lotus hastahanesi yerine metrolife tercih edin diyolardı daha dikkatliymiş oranın hemşireleri