11012020 Sevgili annelerim benim hamileliğim çok sinir ve stresli geçiyor bebeğime bir zararı olur mu
basakaltin Gelecekte çocuğun psikolojisi bile anne karnında ne kadar stres yaşadığıyla ilgiliymiş bence rahatlamaya çalışın nasıl olur bilmem ama yapmalısınız, kedi sahiplenebilirsiniz , sinir küpü kocamı pamuk gibi yapıyor bizim kedi 😂
Cesurun_annesi basakaltin kedi süper fikir hem bebeğe arkadaş olur bende iki tane var biri 4 yaşında erkek biri 2 yaşında kız onlar böyle şırmardıkça insan pamuk gibi oluyor çok tatlılar aşklar aşk
basakaltin Cesurun_annesi çok güzel ya ben de hep 2 kedi istedim ama bakamıyorum anca 1 tane Ankara kedisi olduğu içinde sağır, kedimiz o kadar uysal ki her yerini sevdirir o yüzden hiç endişe etmiyorum bebişim doğunca ona da çok iyi gelecek 😍
Cesurun_annesi basakaltin ne güzel benim oğlum biraz şahsına münhasır kendisi yaklaşana kadar kimsenin dokunmaması lazım yıksa çok agresifleşiyor kızımda tam bir ürkek Ceylan kendi gölgesinden korkuyor 😂 ama birlikte güzel vakit geçiriyorlar