deletedmom357 Kızlar şuan burnumdan kan geldi durduk yere korktum hamilelikten dolayı mı neden sizde de oldu mu hiç 🥺🤕
Babymmm deletedmom357 ilk zamanlard oluru benim de olmuştu hamilelikte burun damarlar incelir o yüdzde
Nuray23 deletedmom357 benim hamilelik belirtilerimde burun kanamasi vardi😂😂 omru hayatimda hic burnum kanamamisti. Bi kere durduk yere kanadi megersem hamileymisim o sira. Ben ona yordum 😂😂
Aryaliya Kaç haftalıksınız bende de gelmişti ilk başlarda uyurken yatarken ayaktayken hiç farketmiyordu hemde defalarca
Babymmm deletedmom357 korkma sakin ol tuzlu biley ye kanarsa tansiyon cihaz varsa ölç birde çok az basını eğ geriye ve otur gezme yürüme bi kaç dakika sağlıkla kavuş inşAllah
deletedmom357 Aryaliya anladım canım sağol 🌺 korktum diye buraya sormak istedim hemrn Normal olsun da küçük birşey olunca hemrn korkuyorum 🤕
Babymmm Ssmmra yeme mi tansiyon düşükse yemesi lazım onu yazmak istedim aekadaslar hamıleyım diye tuz dan kaçıyoruz evet ama burun tansiyon düşükken kanar ve tuzlu çubuk vs artık ne varsa zeytın de olur demek gerek yoksa düşer bayılırsınız Allahım korusun