Msd26 simyakaya78 tabi ne ile korunduğunuzunda önemi var bazı hapları bırakınca biraz vücudun adepte olması süresi var
cicegim_geliyor simyakaya78 uc ay sonra dogum kontrol hapi kullandim doktorumda demişti zaten yumurtadan anca etkisi gider diye uc ay sonra hamile kalmistim
Begm simyakaya78 doğum kontrol hapı içiyordum canım iki snee kullandım iki sene de iğne vuruldum hapı bıraktım 5ay sonra kaldım
nisanmaral simyakaya78 doğum kontrol hapı kullandım 3 yıl, sonrasında bu geçen yaz Temmuz sonu ilacı bıraktım ve eylül 1de hamileliğimi öğrendim 😍
Deletedmom381 simyakaya78 2’inci ayda hamile kaldım darısı tüm isteyenlerin başına oğlum 15 aylık korunurken şimdi ikinciye hamileyim 6 haftalık sağlıkla gelsin tüm minikler 🐣💜
Asli-35 Tam 15 ay sonra hamile kaldım artık doktora gidelim diye düşünürken sürpriz oldu bize ama benim tahminim iş stresinden dolayı olmuyordu bence çünkü pandemiden dolayı okullar kapandı ve evde oturduktan bi ay sonra hamile kadım 😀😅
ebruakyuz22 simyakaya78 benim Bi 6 ay sürmüştü ilk kızımda doktora bile gitmiştim neden olmuyor diye ama normal dedi ikinci kızımda da 2 ay sonra kaldım 3. Bebişmdede bayağı zaman aldı ya emzirdipim için
Dernisa Merhaba kızlar benim ilk doğumumda hemen kaldım şimdi 2 taşır deniyoruz olmuyor acaba normal mi