OzelS Arkadaşlar ilk gün kasık ve bel ağrım vardı hissedebiliyordum agrıyı bugun 2. Günüm transferin kasık ağrım kesildi bel agrım devam ediyor 🙏
ecembugra53 OzelS cok erken olabilir inş yerleşiyordur tutunuyordur yeter ki Rabbim ☝🏻 Ol desin hemen oluverir Rabbim gönlüne göre versin güzel kardeşim 🤲🏻🌹
OzelS ecembugra53 amin canım inşallah en zoruda buymuş geçmiyor zaman belki fikir olur diye gün gün açacagım post belirtilermi yazacagım banada fikir olur hem bakalım inşallah dua et bana canım nolır 🙏🙏🙏
ecembugra53 OzelS korkma Allah’a dua et her zaman Rabbim gönlüne göre versin canım 🤲🏻🌹 ederim tabi benim de son 5 gün kaldı bakalım ne olıcak dualarım seninle inş 🤲🏻🌹❤️
ecembugra53 OzelS Tamm canım bekliyorum bende zaten açılma Yok diye evceyim yoksa doğururdum şimdiye kadar sancı var da acıkma Yok yine gitçem doktura
Haticee0393 6 günüm var teste bende doğum günümde öğreneceğim sonucu inşallah hepimiz o güzel haberi alırız 🙏🏻🙏🏻👼🏻❤️
Sbnm06 @OzelS canim tam 5. Ve 6. Gun belirtilerine dikkat et siddetli kasik sirt bel ve göğüs agrisi var mi
OzelS Sbnm06 2. Günüm canım henüz öyle aman aman bir belirtim yok arada kasık ve bel agrısı var ama transfer oldugum günden beri göğüslerim şişti agrı yok