Nesli61 Merhaba, 11+5 haftalık hamileyim. Akşamları aşırı belim ağrıyor ve uyurken sağ sola zor dönüyorum. Var mı benim gibi olan?
gokcek07 Nesli61 gebeliğin vazgeçilmezi bel ağrısı endişe etme 🙂 bebek yerleşiyor, rahim değişiyor, ooo daha ne bel ağrıları olacak, sağlıkla gelsinler ☺️ bol bol dinlen, ayaklarını kaldır, kendini sıcak tut ve en önemlisi stres yapma
Bircan68 Nesli61 37+5 bu vakitlere geldiğin zaman şimdiki bel ağrına şükür edeceksin bence ama inşallah şimdi çekersin o zaman cekmezsin koca karninla Allah yardımcımız olsun
Prensesiminprensesi 27+6 üzgünüm bu biraz böyle sürecek daha çok karnın çıkmamıştır diye düşünüyorum biraz daha büyüdüğünde daha çok zorlanırsın şimdiden önlemini almalısın hamileler için yastıklar var onlardan kullan derim çünkü göbüş büyüdükçe daha çok zorlanıyor insan
Nesli61 Prensesiminprensesi karnım henüz çıkmadı ama 1 haftadır böyle ağrı çekiyorum. O yastıklardan bende almayı düşünüyorum yoksa çok uykusuz kalacağım bu gidişle. 😥
Prensesiminprensesi Şöyle söyleyeyim 6 aydan sonra bel ağrıları başlıyor aslında oda tabi karnımız büyüdükçe yükümüz bele vurduğu için şuan belki de başka bişeyden kaynaklı olabilir istersen bir doktoruna danış ve yastık kullanmayı ihmal etme ☺️
Nesli61 gokcek07 az iş yaptığım günler iyi oluyorum ama gün boyunca az iş yapıyım gece direk belim ağrıyor 😒 gerçekten bol bol dinlenmek lazım
MorTutkunu Bende 1 aydır bel ağrısı çekiyorum sağ taraftan vuruyor otururken batma ve kalkarken nefes kesiyor arada . Gebelik bekliyorum adetime 5 gün var ne yapacağımı bilmiyorum hastaneye gitmeye de korkuyorum🤦♀️
Rukiye____ 20 haftalık hamileyim belim çok agiriyor bide belimin kemiğinde egiklik var daha çok ağrıyor duramiyorum yerimde
Nesli61 Rukiye____ sadece dinlen dicem ama hiç birsey yapmayıp sadece yatarsakda gün geçmiyor sıkılıyor insan 😒