Reyhansi Arkadaslar size bişey sormak istiyorum ben 24+5 gunluk hamileyim iki gundur nefes almakta zorlanıyorum sizinde basiniza geldimi acaba geceleri uyuyamıyorum
NaimeYilmaz Reyhansi Ah ahh derin nefes bile alamıyorum kramp gırıyor resmen bazen hiç alamadıgım bile oluor anlık 😊
Ceren35 Reyhansi benimde aynen oyle surekli carpintim ve nefes darligim var doktor normal dedi hatta bide burnum tikaniyor geceleri uyumak eziyet oluyor uyumuyorum
Temmuzz Essraa Reyhansi NaimeYilmaz youtubeda hamileler için nefes egzersizleri vidoları var 20. Haftamdan beri herhün yapmaya çalışıyorum şimdiye kadar hiç nefes darlığı çekmedim 30. Haftama gireceğim. Hem normal doğumda sancılarla başa çıkmayı kolaylaştırıyormuş bu egzersizler. Bu egzersizlerle beraber yoga hareketleri de yapıyorum hamileler için olabilcek hareketleri tabi cidden çom faydadı var hiç sırt ağrısı bacak ağrısı çekmedim daha hiç. Günde 15 20 dk da olsa ayırmanızı öneririm😊 Hem nefesleri alırken bebeğiniz öyle bi kıpırdıyor ki inanamazsınız😊
NaimeYilmaz Reyhansi rahatlamak mümkün olmuor suan bile 2 dk uzanıym dedm sankı kendı kendimı bogazlıorm.. Sanırım gun ıcınde az ve sık beslenmek bıraz daha rahat gun gecırmeyı saglıor
Essraa Reyhansi cnm bide yatmadan en az 3 saat önce yemek yemeyi kes ben bi kere bişeyler yedim gece sabaha kdr boğazımı biri sıkıo gibi oldu
Essraa Temmuzz yaa çok teşekkürler aslında çok mantıklı kesinlikle deniycem bende inş bu saatten sonra işe yarar ❤