Kızlar 13+5 günlüğüm, ağda konusunda burada okuduklarımdan çok etkilendiğim için kuaföre gitmekten korkuyordum bu dönemde. Erteledikçe erteledim, bugün canıma tak etti. Tabi ki doktoruma danıştım öncesinde. Artık saçını bile boyatabilirsin, hurafeleri takma kafana dedi. ☺ Komple ağda yaptırdım, kendimi kasmadım, burada önemli olan gerçekten hijyene dikkat eden salonları tercih etmek ve çalışanların özel durumunuzdan dolayı, size karşı hassas olması. Sonrasında saçımı kestirmek ve boyatmak istediğimi söyledim. (Annem ve eşim asla boyatmamı istemiyordu, doktor bitkisel boyaya izin verdiği için ben boyatacağım diyerek evden çıkmıştım.) Ama kuaförüm de boyamak istemedi. Bitkisel de olsa içinde kimyasal var hocam, boyamayalım, siz zaten doğal renginize dönmek istiyordunuz bu fırsatı değerlendirin dedi. Sadece kesim yaptı ve gönderdi beni. Antalya sıcaklarına hazırım yeni saç modelimle. ☺ Buradan sizinle de paylaşmak istedim, lütfen içinizden geldiği gibi, gebeliğinizin tadını çıkarın. Batıl inançlara gülümseyin. Doktorunuza güvenin. Güvendiğiniz bir kuaföre gidin. Güzel beslenin, sağlıklı yaşayın, pilates/yoga yapın, en azından günlük yürüyüş yapın, dua edin, şükredin. Hepimizin anneler günü kutlu olsun, seneye bu zamanlar bebeğimiz sağlıkla kucağımızda olsun. 🙏🏻🌸