yesim-1 Bugün 4+3 olduk çok şükür 🙏 3+6 iken hamile olduğumu öğrendim beta 45.8 çıktı ♥️ Dün kan verdim tekrar pazartesi sonuç çıkacak inş artmıştır değerlerimiz 🙏 sizlerin ilk sonuçlarınız kaçtı, kaç haftalıksınız gelin sohbet edelim yeni hamişler 🧿
ozgeacar yesim-1 şuan 2 aylık olduk bende 3 haftalıkken ögrendim 933 btc değerim sonra 1 aylıkken doktora gittim keseyi gördük🙏 Şimdi 2 aylık olduk bile zaman çok hızlı geçiyor
misraerol Tam 4 haftalikken ogrendim addeten 3 gün once beta 486 cıkmıştı suan 5+5 pazartesi ilk defa kadın doguma gidicem heycanlıyım
Minikkus00 misraerol canım seninle aynıyız . Bende 4+1 de öğrendim 416 hcg ile. Perşembe randevu vardı 5+4 günlükken Dr keseyi gördü sadece . Bebek ve kalp için haftaya Perşembe gidicem insalalh görürüz canım . Şuanda 5+6 haftalığım bende. Senin belirtilerin neler var canım🥰🙏
kckozge Minikkus00 bende çarşamba öğrendim 695,3 çıktı değerim 3 haftalık dedi normal mi değeri ? Bir de kasık ağrım oluyor hafif
misraerol Minikkus00 bel sırt agrısı var kuzu ve bulantı 3 gundur ögurtuyor beni yemeklerden sonra ama kusmuyorum sende durum nedir bende pazartsi gidicem kese ve kalp atışı için
Minikkus00 kckozge evet bence gayet iyi canım 2 gun sonra tekrar ver artış var mı 2 kata yakın . Oradan bakıyor Dr lar sağlıklı olup olmadığına 🥰
kckozge Minikkus00 pazartesi kontrole çağırdı zaten tekrar bakalım yapar herhalde tekrar yada kese oluşmuş olur mu çok mu erken bunun için ?
Minikkus00 kckozge kese beta 1500-2000 de vajina USG ile . 5000 geçince karından gözüküyor. Benim mesela beta hcg cmt 5704 tü . Pzt Dr karından göremedi vajinadan gördü ufacık bir keseydi . Kişiye göre değişiyor beta hcg değeri önemli kese için
Minikkus00 misraerol benimde tam bel kısmında ağrı var . Göğüs uçları karardı . Karnım şişti neyden anlamadım henuz çok erken aslında. Mide bulantım hiç yok. Uyuyasim geliyor yorgunum iş yapasim gelmiyor pek.
kckozge Minikkus00 inşallah yükselmiştir benimde pazartesi göreceğiz artık bakalım hayırlısı olsun hepimiz için 🙏🏻
kckozge Minikkus00 bende de belirti yok sadece kasık ağrısı var ama dinlenmeye çalışıyorum yerleşme süresidir diye
misraerol Minikkus00 gazdan şişkinlik yapar gobegin ozellikle yemeklerden sonra dahada cok uyku normal
Mucize1234 Bende heycanla beklıyorum adet gecıkmesinde ıkı gün sonra beta 320 progesteron 9.7 normal mi sizce kızlar