simyakaya78 bence daha çok yenisiniz, biraz evliliğinizi yaşayıp eşinizle birbirinizi daha iyi tanıyın, başkalarına bakarak hayatınızı şekillendirmek yerine, doğru zamanı eşin ile siz birlikte vermelisiniz, anneniz kayınvalideniz eşiniz dostunuz her zaman sürekli birşeyler isteyecekler, ama bu eşinin ve senin sorumluluğunda olacak birşey ve bunun için en doğru zamanı siz birlikte karar vermelisiniz, benden de sürekli aileler torun torun diye torun isteklerini dile getirdiler 6 yıl boyunca ben istemedim doğru zamanın olduğunu düşünmedim, eşimde ara ara bebek istedi ama bu tek kişiylede verilecek bir karar değil bence, ben kendimi şimdi hazır hissettim eşimde kendini baba olmaya hazır hissetti ve şimdi bebek bekliyoruz, hamileliğim biraz sorunlu geçiyor sarklaj ameliyatı oldum sürekli yatarak hamilelik geçiriyorum, benden her seferinde torun şsteyen eşimin ailesi neredeyse gelmiyorlar bile yardıma, o nedenle bakarlar şöyle böyle düşünüp bir başkasına güvenip bebek sahibi olmayın ne zamanki siz hazır olursunuz o vakitte bebek sahibi olun derim 🥰