Zeynocemre Sarayhelvasi acemiyim doktorumda yok dewlet hastanesi desen sıra bulamıoz öle korka korka camasırıma bakıp duruorum
Kubar mom44 morel bozmak için ne denmesi gerekiyorsa yazmışsın valla tebrik ederim biraz araştırın hemen karalamayın kim oluyorsunuz anlamıyorumki laflara bak ayıp diye bişey var niye üzüyorsunuz insanları? Ayrıca 3 gün sonra çıkanda var bilgin olsun hanfendi
znurstnKaraca Zeynocemre gerginliğinizi insanlardan çıkarmayın..bayanın yazdığı komik geldi güldüm..sizin yazdığınız yoruma gülmedim bisürü yazan olmuş benim gülmememi taktınız...
Zeynocemre znurstnKaraca gerginliğimi insanlardan cıkarmıorum ki burda insanlar birbirine danısıyorlar siz olayın ciddiyetinden cok gülme tarafındasınız !!!
Essraa Zeynocemre cnm doğumun başlaması için her zaman foş diye bütün su gelmez bazen yırtık olduğunda azar aZar gelebilir o yüzden mutlaka ihmal etmeden hemen doktora git çünkü müdahale edilebiliyor. Korkma panik yapma artık rahim büyüdü idrar torbasına basıo çoğu gebede farketmeden idrar kaçağı olabiliyor. Muhtemelen idrar kaçağıdır ilişkiden sonra anlamadın ama git için rahatlasn ✌
Aliasaff Zeynocemre acile git canm benimde hamileliğimin 20 ki haftalarında öyle bi durum oldu bekletmeden alıyorlar kadın Doğum bölümü
Elcinnnn Zeynocemre canım benim de senin haftalarında ilişkiye girdikten sonra öyle oldu doktora gittik hemen bebeğin suyu boldu ancak altına bi ped koyup yatırıyorlar gelen suyun akıntı mı bebeğin suyundan mı diye yarı yarıya olduğunu söyledi doktor ve 1.5 ay yatarak geçirdim hamileliğimi hiç kalkmadım iğne vuruldu hemen ciğer geliştirici ilaçlara başladım 32 . Haftada yürüyebildim şimdi Doğuma 14 günüm kaldı Allah’ın izniyle 😊
Fatosumum İlişkiden sonra vücut kendini korumak için daha fazla akıntı üretebiliyo enfeksiyonlara karşı. Akıntıyla birlikte içinizde kalanlar çıkmış olabilir tekrarı olursa doktora gidin bence ama sanmıyorum olacağını 😊 umarım değildir bebiş iyidir ☺
Zeynocemre Fatosumum insaAllah canım benim ya böle yorumlar gelince öle içim rahatlıyor ki insaAllah öledir
Fatosumum Zeynocemre benimde saatler sonra gelmişti tuvalete gitmeme rağmen merak etme bişey olmaz yine de tedirginsen bi doktora git istersen ☺
Aysimaveannesi Bence canim doktora gorun spermle cocugun suyu anlasilir bence bide sperm olsa bir gun sonra akmazki yataktan kalki kalkmaz icinde kalanlar akiyor suyun olabilir