Gamzemerve Merhabalar istanbul şişli mecidiyeköy civarında ozel hastane doğum ücretleri ne kadar henüz karar veremedim gttim hastane iyi ama 😀yinede araştırıyorum ucret olarak uygun biryerler
Gamze5861 Gamzemerve canım ben mecidiyeköy gülbağ da oturuyorum. Muayeneye gültepe avicenna ya gidiyorum. Doğumumu da orda yapmayı düşünüyorum fiyat ne kadar tam bilmiyorum ama yarın sorcam ☺ Annem o hastanede 9sene önce 500tl ye yapmıştı doğumu
1987gokce Gamzemerve Şişli Mecidiyeköy civarında Türkiye Hastanesi ve Memorial var canım bende Şişli'de oturuyorum ama bi türkü yakın hastane bulamadım içime sinen ve bütçesi uygun. Inşallah sen bulursun.
Gamze5861 Gamzemerve canım sigortalı icin normal doğum 1250, sezaryen 1500, isteğe bağlı sezaryen 2200 tl
1987gokce Gamzemerve valla bende çok araştırdım butcemizi aştığı için, Özel çapa hastanesine gidiyorum muayene 90 tl normal doğum 1600 tl. Doktorumda Iyi biri memnunum.
Berre Kızımı Gültepe avicenna da dogurdum doktorum Hatice hanımdı çok memnun kaldım şimdi oğluma hamileyim 40 günümüz var aynı doktora gidiyorum ve memnunum😄
Gamze5861 Berre bende hatice hanıma gidiyorum canım hatta az önce muayeneden geldim cok iyi bir doktor ☺
Gulbinmirac Kızlar Güngören özel hastane çok güzel ve özel hastane benim sezeryen oldugu icin 1000tl kuvez bir drumu olursa oda içinde doktorun eli çok pratik 😊