MinikRC Kızlar merhaba. Herhangi bir markanın dijital gebelik testinden almak istiyorum,burda yazanları gördüm sanki daha önce.İnternette hiçbir sitede yok eczanelerde var mı? Varsa ne kadar ??
Pcoslubiranne MinikRC sanirim yurtdisinda onlar daha çok.Surekli test almak can sikici evet ama 100li strep testler var onlardan da bakabilirsiniz.
Tezcansadulla MinikRC cnm ben clear blue ovulasyon ve dijital hamilelik testini kullandim ama yurt disindayim tr de yok daha galiba
MinikRC Nagihakann hadi ya evet internete çok baktım yok ama sanki yazanlar olmuştu dijital gebelik testi haptım diye
Nagihakann MinikRC dijital gebelik testiyle erken gebelik testini karıştıranlar çok oluyor,yurtdışında var ama online satış yapılıyor mu onu bilmiyorum 🤷♀️
MinikRC Nagihakann Varmış ama hep tükenmiş olarak gözüküyor demekki yazanlar da yurtdışında yaşayanlar 🙃 olsun erken gebelik testine devam o zaman..Ocağa incir ağacı 😂
Nagihakann MinikRC çoklu paketler satılıyor n11 den alıyordum ben ama ucuz 3 liralık kaset test ile öğrendim hamileliğimi 🤭
MinikRC Nagihakann bende iki gebeliğimi öyle öğrendim ama şuan bir belirsizlik yaşıyorum o yüzden bulursam dijital alayım dedim ama yokmuş 🙄
Nagihakann gunesimirac günümde öğrendim ve bayağı koyu çıktı. Boşuna erken gebelik testlerine o kadar para vermişim.