Semra1121 Hamilelikte kabizlik yashayan anneler, neler yapiyorsunuzda iyi geliyor biraz akil verirmisiniz 😔
minikcasper Semra1121 ne su ne yürüyüş ne kayısı ne kefir ne de başka akla gelenler fayda etmedi. En iyisi duphalac misss. Boşuna çile çektim 26 haftaya kadar. Şimdi 30′dan ilerliyorum kabızlık oldukça kullanıyorum.
Busraharik Kuru kayısı birebir canım 🙂 Bende çok yaşıyorum bu sorunu kuru kayısıyla geziyorum resmen 🙂
Semra1121 Busraharik kuru kayisi bnde yiyorum aslinda ama miktar olarak gunde nekadar yimeliyiz onu bilmiyorm. Az yedigim icin ishe yaramiyo sanirim
Semra1121 62fatma Hamileligimin ilk aylarinda cok geziyordum simdi ise evden cikmak istemiyorum 😔 neden boyle oldu anlamadim su cok iciyorum.
Cakir26 Kabızlığı hat safhada yaşıyorum. Acıya ekşiye düştüm hamileliğim süresince ve bana en iyi gelen şey mandalina oldu aylardır yaşadığım kabızlık mandalina mevsiminin gelmesiyle bitti
Semra1121 Busraharik Ne mutlu size Allah bagislasin kucaginada almayi nasip etsin insallah 🥰 Ismide cok guzelmus biz kiz olursa Ipek dusunuyoruz erkek ismi bulamadik daha 😁