Dilara1503 Kızlar merhaba bu haftalarda bebeğin hareketlerini günde kaç kere hissediyorsunuz yada günde kaç kere net şekilde tepki veriyor 😊 bazen azalabilirmiş ama insan endişe ediyor yinede sanırım doğurana kadar bu endişem geçmeyecek 😐
Ebruelif72 Dilara1503 ben sürekli hissediyorum 24+4 şuan günün her vakti gecesi gündüzü yok iki hafta ya yakındır. Uyumuyor çok doğduğunda mahvedecek beni kesin. Bu ikinci gebeliği m kızım da akşamları hissediyor dum o zaman lar hareket liydi
Merve8494 Dilara1503 23+1 günlüğüz her hareketinihissediyorum sabah erkenden başlıyor oynamaya bütün gün kıpır kıpır
Dilara1503 Ebruelif72 24+3 deyiz bende uzanırken ve yemek yediğimde hissediyorum alıştım uzandığm zaman tepki vermesine vermeyince ağlama geliyor sabredip yarım saat bekleyemiyorum sanırım bu aralar duygusallık yaşıyorum. Doktor diyor anne karnında bebekler 18 saat uyurmuş ama her an hissetmek istiyorum bir gün korku ile gittim doktora uzandığımda hareket etmedi meğer uyuyormuş parmağını emiyordu ultrasonda bazen olur öyle dedi doktor korkma ama elimde değil 🤦😞
Mehem Ebruelif72 ayy bendede böyle inanirmisiniz ilk gebeliğim ama kızım bomba bomba gelecek diyorum masallah yerinde durmuyor sürekli hareketlerine alışınca azaldığı an paniğe kapılıp oturup ağlıyorum bi seymi oldu diye🙄🤦🏻♀️🤲🏻🤗😘🤷🏻♀️
Nazecemnaz her ağzıma bişey attıgımda hareketleniyor birde soluma yattığımda o an hemen bı tepki veriyor 23+4 haftalığım🙏🧿
Ebruelif72 Dilara1503 ya bide öyle güzel ki o hareketleri hissetmek hamilelik de ki en güzel heyacanli sey bence insan sürekli hareket etsin istiyor. Ama aynen doktorun dediği gibi onlar çoğunlukla uyuyor olmaları gerekiyor. Bende sürekli hareketli diye gözüm korkuyor doğunca neler yapacak bana diye 🤣 🤣 ben hareket ettiği yere elimi koyunca hemen kesiliyor hareketi yaramaz in 🤣
Dilara1503 Ebcog evet öyle de olabilir uyuyarak büyüyorlarmış bebişler bide ilk gebelik o yüzden endişe ediyorum çünkü acemilik var 🙄 😊
Merve8494 Dilara1503 az oynadığı hiç olmadi daha hep hareketli sabah 9dan beri 3 4 kere oynadı şuan da kıpır kıpır
Dilara1503 Merve8494 bahsettiğiniz hareket etme şekli şöyle mi mesela hareket ediyor 2 saat sonra bi daha sonra 3-5 tekme 3 saat sonra bi daha 7 8 kere kayıyor dönüyor gibi oluyor o şekilde. Yani hiç durmaksızın hareketli değil
Busranural97 25+5 haftalığız bizde ama her zaman hareketli olmuyor bazen akşamları oluyor bazen gündüzleri hareket etmeyince bende çok endişeleniyorum
Merve8494 Dilara1503 aynen dediğin gibi canım 2 3 saat arayla oynuyor tekmeliyor uyanıkken tekme sayısı daha çok oluyor tatlı yedikten 15 20 dk sonra da kıpır kıpır oluyor
Dilara1503 tubatayfun gündüzleri ben hareketliysem hele hep uyuyor oturup uzanınca ancak hissediyorum dolaşırken hissetmiyorum bende
Dilara1503 Merve8494 2 3 saat çok uzun özlüyorum demek daha çok hareket etmesi lazım 😀🙄 bazen teyzelerim üzülünce bana diyorki doğunca diyeceksin ki keşke içerde kalsaydı biraz daha 😀
Merve8494 Dilara1503 zaten doğduğu gibi insan hamilelik hallerini çok özlüyor ozlenmez mi o içerideki mucize 🙂 akşamları rahatsız ediyorum uyansın tekme atsin diye ☺☺☺