ayseguloks Hala ateş ölçer arayışındayım braun bu modelini kullanan var mı nasıl memnunum musunuz, bide ne kadara nerden aldınız ben en ucuz 450 tl buldum
esmirna16 ayseguloks Ben de bundan aldım. Hemşire bir arkadaşım önermişti. Ben 350liraya Hepsiburadadan almıştım. Kasım ayında büyük indirimler oluyor Christmas muhabbetine belki o zaman tekrar bu fiyatlara iner.Onu takip edin isterseniz.
Yenibebekyeniheyecan ayseguloks temassız ateş ölcer almani oneririm kulaktan bende aldim hic önermiyorum bebek rahatsiz oluyor izin vermiyor ölçmeye Allah korusun ateşleri çıktığında kulak için durmuyorlar
Ozlllmb ayseguloks ben 3030 modelini aldim yeni letgo dan sıfır paketinde denedik 2 sn içinde ölçüm yapılıyor bebeğimiz için hiçbir sorun teşkil etmiyor en huysuz bebekte bile ölçümü oldukça kolay annelere öneririm. Uzaktan ölçümlere güvenemedim açıkçası doğru olcermi ölçmez mi bilindik markalardan almamız daha güvenilir bence👍🏻
esmirna16 ayseguloks Daha bebeğim doğmadı ama evdikelerde denemelerinde gayet basariliydi işin açıkçası.
esmirna16 Mcz-01 aynı kişiye kullanıyorsam değiştirmiyorum. Ama özellikle yetişkin ya da kendi ateşimi olctukten sonra bebeğe kullanmam gerekirse değiştiririm.
Mcz-01 esmirna16 bende almak istiyrdm ama sanki açıklamada doğru ölcüm icin her kullanımda değişitirim gbi bişey okumstm o yzden sordm sürekli değişitirlcek bişeyse almaym bosuna diye
esmirna16 Mcz-01 Yani incecik bir plastik zaten bir sorayım ben de daha aktif kullanmadım ama hem ablam çocuk doktoru hem de arkadaşım hemşire ikisi de temassiz yerine kulaktan olcenleri önerdi. O yuzden değişmesi gerekiyorsa da yine bunu tercih ederdim. Allah kullanmayı nasip etmesin tabi inşallah…
Mcz-01 esmirna16 temazsızlardansa kulaktan ölçen daha mantklı tabi braun kalitesi zaten ortada sadece filtredn dolayı terddtlym ben değişmesi gerekiyorsa tabi değiştirirz ama hani birşeye bağımlı olmadan ölçüyseydı en güzeli olurdu neyse sğalık olsn bende kararszm alıp almamakta bakalm
Mammimammi ayseguloks biz kullanıyoruz 3 yıldır. Düşüp kırıldığı için 15 gün falan önce e bebekten yine aynısını aldım.500 tlye aldım. Doğru ölçüyor. Mesela ateş için doktora gittigimzde doktorun ki bir üst modeli siyah olandan onunla aynı sonuç çıkıyor. Ve ölçtügümde her iki kulaktan da ölçüyorum. Yine aynı çıkıyor. Şaşırmadıgına eminim. Braunun tüm modelleri bence iyi.