tazeanneeeeeeeeee merdepltkylp Nasıl memnun musun bilgisi falan bide sezeryan i normal doğumu nasıl acaba
Su23 merdepltkylp merhaba. Ben son aylarda geçsem ona kabul ediyomu acaba. 26. Haftadayım. 28. Haftada kan uyuşmazlıgı ignesi olcam. Ondan sonra geçsem kontrole gitsem alıyo mu.
merdepltkylp tazeanneeeeeeeeee ben gayet memnunum çok da ilgili. Saat kaç olursa olsun arasam yada mesaj atsam mutlaka geri dönüyor. Bende 34. Haftadayım sezeryan olacağım. Olan tanıdıklarımda çok memnunlar 🤗
merdepltkylp Ek olarak zaten hastasıda çok. Medical parktan mediline hastanesine geçti. Pazartesi kontrole gittim hatta. Diğer hastaneden gelen hastalarıda çok. Memnun olmazlarsa gelmezlerde zaten😊
tazeanneeeeeeeeee Bende 21 haftalığım yeni gittim iyiydi ilgilendi hatta sonrasında mesaj atmışttım cevap verdi sorun yaşamadım ama normal doğum a yönlendirme yapıyor mu acaba
merdepltkylp tazeanneeeeeeeeee beni kontrol etti normal doğuma uygunsun dedi. Ben sezeryan istediğimi söylediğimde. Hangisinde rahat edeceksen psikolojik açıdan ona sen karar ver dedi. Yani söyle yap böyle yap gibi yönlendirme yapmadı. Sezeryan olmada demedi normal yap da demedi. Kesi konusunu bilmiyorum ama olan tanıdıklarım var çabucak ayağa kalktılar.
tazeanneeeeeeeeee merdepltkylp ayy eli hafif olur inşallah 🤲🏻 🤲🏻 🤲🏻 Benim ilk gebeliğim biraz korku biraz merak duygu değişimim fazla Kaçıncı haftada kontrol ediyo
Tibektas merdepltkylp canım ben 39+2 günlük hamileyim zeynep hocaya gidiyorum , sana çatı muayenesi ne zaman yaptı? Bana hala yapmadı cuma tekrar gel dedi
Tibektas merdepltkylp beni kontrol etti normal doğuma uygunsun dedi diyince bende sandım çatı muayenesi yaptı 🙂
merdepltkylp Tibektas onu banada dedi normal doğuma uygunsun diye ama ultrason da bakarak. Bildiğim kadarıyla çatı muayenesi alttan oluyor