Albiina05 Prl3988 15 te başladı ara ara oluyor benim de. Ama düzenli değil, benim de 16. Haftam hissetmeyince bir garip oluyorum. İnsan hemen alışıyor :)
Edizinannesii Prl3988 ben 18+4 te hissetmiştim çok normal 22. haftaya kadar hissedemeyeler var. Karin yağların ve kaslarınla alakalı
Ortmenanne16 Prl3988 14 ile 15. Hafta arası hissettim ben sadece birkere sonra tekmesini 20. Haftamda tamamen hissettim
mrvears Ruya26 merhaba bende 20. Haftamdayım 18. Haftadan beri hissediyorum ama gün içinde nadir sırt üst yattığım da daha net hissediyorum bişey elimin altından Kayar gibi balık suya atlıyor Muş normal mi sizce bu durum ?
Ruya26 mrvears ben hiç balık kayması gibi hissetmedim canım herkes öyle hissediyorumuş o halde normaldir:) ben minik kıpırdanmalar şeklimde hissetmiştim ilk
Srhtzlyh Prl3988 16+5 te ilk hissettim. Ama her gün değil bir gün hissettim ertesi gün hissetmedim bi süre öyle gitti. 20. haftadan sonra günde bir iki kez hissetmeye başladım 23 haftadan sonra dahada sıklaştı. Şimdi 29+2 ve hiç durmuyoruz😬😂😂
Haticeyuce31 Prl3988 haklisin valla ben oğlumda her gün hissedene kadar neler yapardım bide ilk nasil bisey onu bile bilmiyorsun ya