Taze-Anne28 Merhabalar, doktorum bu damladan ekmeğin üzerine 5 damla şeklinde almamı önerdi. Aynı saatlerde almak çok önemliymiş. O yüzden soruyorum, ille de sabah içmek gerekli mi yoksa akşam yemeğinde ya da gün içinde alsam sıkıntı olur mu. Teşekkürler
sareninannesi_ Taze-Anne28 ben 8 damla kullanıyorum . Akşam yemeğinde ekmeğime damlatıyorum yada çorbama 😊
Ayseege6156 Taze-Anne28 sabah kahvaltıdan önce aç karnına içmek en etkilisi olması gereken bu he bu 10 da olur 11 de olur o fark etmez kahvaltıdan önce olması önemli aç karnına bende 9 damla kullanıyorum
pitircik2021 Taze-Anne28 benim doktorum aç karınla kullanmamı istemişti ama doktorun ne diyorsa onu dinlemeni öneririm. Bu ilaç bende yan etki yaptı kullanmayı bıraktım. Ellerimde kurdeşen çıktı. Yan etkilerini oku kullandığın ilaçların ve olması durumunda yine doktoruna söyle bunlar çok önemli
Taze-Anne28 Ayseege6156 işte o iş çok karışıyor sabahları 😁 öğretmenim, okula gidiyorum bazen evde kahvaltı yapabiliyorum bazen okulda oluyor haftasonları daha geç kalkıyorum saatim yine kayıyor. O yüzden sabah aynı saatte almam çok zor gibi.
Baharsancak Bende her sabah kahvaltı öncesi 1 tatlı kaşık pekmeze 10 damla damlatıyorum arkasından hemen su içiyorum iyimi yapıyorum bilmiyorm ama bu şekilde 3.şişeyi bitirmek üzereyim doktor doguma kadar devam etmemi söylemisti.
YazeeL Baharsancak bende geçen kadın doğuma dedim d vitaminime de bakar mısınız diye ona dahiliye bakıyor dedi .dahiliyeye de sordum d vitaminime bakarmısınız diye hamilelikte önermiyoruz d vitamini dedi çok saçma geldi hamilelikten önce ve sonra kullanılıyor dedi ama benim geçmişte çok düşüktü her doktor kendi kafasına göre bişey söylüyor coronadan da korkuyorum bi yerde okumuştum çocukların alerjik. Bünyeli doğmamaları için d vitamini önemliymiş şimdi kime inanacağız kullanacağım ben kendi içimden kullanmak geçiyor dvit3 kaç damla almalıyım sizce değerimi de bilmiyorum
EceEgemen Baharsancak cnm doktor bana su ile içilmemesi gerektiğini belirtti peşinde Bi süre su içmemek gerekiyormuş sanırım
Taze-Anne28 YazeeL bence kesinlikle kafana göre alma. Prosedüründe de hamilelikte kullanması sakıncalı yazıyor zaten. Bizimkiler muhtemelen değerlerimize göre söylemiştir. Ben dahiliye doktoruna da tiroidim için görünüyorum. Onun yaptığı teste göre önerdi diye düşünüyorum
EEzgiasell Ben coledan d vitamini kullanıyorum ama hiç öyle birşey duymadım sabah kahvaltıdan önce 9 damla kaşığ damlatıp içiyorum