Merhaba tatliş anneler anne adayları 😍
rutin kontrol için gittiğim hastaneden acil doğuma alınarak kızıma kavuştum💞💞💞
Gelelim doğum hikayemize, 24Ekim günü sabah 9da kontrole gittik hastaneye,
doktorum ultrasonda baktığı anda acil dogurtmamiz lazım diyerek bı anda yerinden fırladı bebeğimin suyunun bittiğini ve 24saat içinde alınmazsa yasayamicani söyledi, beni bir ağlama tuttu bu anda tabi eşimle birlikte şok olduk beklemiyoduk çünkü eşim beni teselli etmeye teskin etmeye başladı bı 5dakka kendimize gelemedik doktorun yanına geçtik gününün zaten dolduğunu söyledi buarada 38haftalik hamileydim, uzun bı konuşmadan sonra sezeryana alındım epidural verildi belden aşağı uyuşmayla birlikte başlayan ameliyatim saat13:00 de
kizima kavuşmamla son buldu 🙏 şuan 7günlük bir Melek yanımda yatiyor😍 Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese nasip etsin🤲
Sezaryan sürecinde belden yapılan iğneden hiç korkmayın asla hissetmiyorsunuz.
Sezeryanda zorlanacağınız tek yer ilk kalkışı ve yürümesi onun dışında gerçekten hiç korktuğum gibi geçmedi hicbisey hissetmiyorsunuz çünkü,
Bebekle ilgilenmeniz tek başınıza zor tabikide ameliyat geçiriyorsunuz sonuçta yanınızda biri varsa destekle bebeğinize bakabilirsiniz buda bir gerçek, 1haftalik olduk şuan ve artık bebeğimle ben ilgilenebiliyorum ağrılar zorluklar geçiyor.
Allah’ım hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin🤲 aklında sezaryenle ilgili soruları olan varsa
güzel anneler sorarsanız cevaplarım🤗