alindas Nasippp decavit yemekten sonra tok şekilde içeceksiniz arkasından başka bi ilaç içmeyin eğer başka ilaçlarınızda varsa decavitten en az 1 saat sonra içmelisiniz. Ben kahvaltıdan yarım saat sonra filan içiyorum genelde
alindas Bu arada Decavit emzirirken bile önerilen bi ilaç hatta çoğu sporcuda kullanıyormuş. Decaviti bırakmamanızı öneririm
alindas Denes daha doğurmadım ama doğurana kadar kullanıcam. 7 aylığım şuan 4.ayımda başlamıştım bu ilaca. Doğumdan sonra yine bırakmayı düşünmüyorum balık sürekli yiyemiyorum çünkü sütümden onun vitamini eksik olsun istemem
alindas Denes evet baktım şimdi o doğrudur. Gitti gidiyordan baktım link atıcaktım size ama ilanlar kapanmış kampanya ürünüydü zaten😢 Eczanelere göre attığınız site çok daha uygun. Bende 50 kapsüllük aldım bu arada. O siteyi bilmiyorum güvenilirse sipariş edebilirsiniz
alindas Denes yine doktorunuza sorun emzirirkende devam et derse edersiniz bence der benim doktorum devam edebilirsin demişti çünkü. Emzirirkende içersiniz sütünüzden de geçer her şekilde geç kalmamış olursunuz. İçilmezse zaten büyük büyük bi eksiklik değil aldığımız vitaminler yeterince güçlü, sıkıntı etmeyin
alindas Denes sırasıyla yazayım. Gyno ferro sanol, decavit, ocean plus, zentius D, magnezyum hapı (magnezinc). Sabahtan yatana kadar sırası böyle
alindas Denes adında değişiklik olabilir içeriği aynıdır %90, muadili çok var bu ilacın. Rica ederim💕
nagsal-48 Denes kullanmalısınız başta omegrav diye multivitamin içiyordum ki muhteşem bir vitamindi 2 kapsüldu biri vitamin diğeri sadece balık yağı devlet karşılamıyor du ve fiyatı 180 civarıydi 2,3 ay kullandım baktım burda uygun kullanıyor ya da devletin karşıladığı daha cuzi miktarda olan imom’u kullanmaya başladım doktorumun izniyle
Dgull Bende vitamin olarak kalmadan önce nutriwayin vitamin mineral kalsiyum üçlüsünü vermişti onu Quezim Q10 ve omega 3 alıyordum günde bir sonra ilk üç ay genelikte Quenzim Q10 i kesti diğer iki vitamin ve regenesis max kullandım sonra hocam bu vitaminler çok pahalı benim bütçeme dedim ferro sanol ve regenesis max verdi elimdede omega 3 kalmıştı ona devam ettim. Şimdi serklaj sonrası ıkınmamam gerekliymiş ben kabız oluyordum ferro sanol da ferplex şişe verdi sabah akşam aç alıyorum fakat tiroid ilacı alıyorsanız demir ilaçlarını en az tiroid ilaçlarından 2 saat önce almalısınız. Et, süt tüketmemelisiniz şimdi elimde regenesis max nutriway omega 3 ve ferplex şişe var 🥰🥰🥰 ben memnunum uzun oldu biraz ama 🧿😋🙏
Ayse10 Mineust decavitin içinde balık takviyesi(omega) yok diye biliyorum.içeriğinde öyle birşey yazmıyor.
UmmuHamza Denes Doğuma kadar kullanacağım inşaAllah kan değerlerim normal, sadece b12 ve Demir biraz düşük dedi onlarıda ıspanak yumurta vs takviye alırım inşaAllah. Çok ilaç kullanma taraftarı değilim ocean ın genelde içerikleri temiz olduğu için kullanıyorum. Bazı İlaçlar ağır metaller içeriyor. Bir yanı yapıcıyken diğer yanı yıkıcı olabiliyor.🤷🏻♀️
alindas Nasippp bende ilk aylarda biraz yaptı sonra alıştı vücudum uzun zamandır öyle bi şikayetim yok. Kabızlıktan çok büyük abdesti koyulaştırıyor siyaha yakın oluyor bilginiz olsun