Fevziyeakdemir Kızlar merhaba 27 haftalık hamileyim ben gece kaşıntıdan yatamadım anüste kıl kurdu gördüm deli oldum lütfen yardımcı olun sabah olsun doktorumu aricam. Bu durumu yaşayan var mı lütfen bakın
E_A1121 Fevziyeakdemir hamileliğimin başında yaşadım canım deli oluyordum sıcak su iyi geliyor bir nebze ama yarım saat sonra tekrar başlaıyor tek çare ilaç doktorunua danışarak ilaç kullan bir sefer kullanımda bile rahatlamıştım
HamzaMoms Fevziyeakdemir ay nasıl gördünüz benimde hemorid ve kasıntı var bir haftadır hiç bilmiyorum böyle seyler kantoron otu sürüyorum yatmadan once ama deli gibi kaşınıyor kurt olunca böyle mi oluyor yoksa
sntn Fevziyeakdemir benim halamda vardı şırıngaya tuzlu su çekip makattan sıkıyordu döküyordu kurtları tuzlu su
Fevziyeakdemir E_A1121 doktorum kontil tablet önerdi onu alıcam. Bebeğe olmaz ama sana zararı olur dedi nerden Nasıl oldu bulaştı anlamadım ki
busbus35 Bir kereliğine içilen ilacivar cnm ama tuvalet i sen gittikten snra temzlemen lOlazim diğer kisilerede bulasiyor bu istemsiz çe olan bişi 😰
E_A1121 Fevziyeakdemir bende ondan kullandım canım faydasını gördüm çok lanet bişey allah yarımcın olsun
Fevziyeakdemir E_A1121 ben tedirgin oldum ya internetten baktım da kar zarar ilişkisine göre verilir diyordu eczacı da gebelikte önermiyoruz dedi
Efeayse Fevziyeakdemir o durum bende var ilaç veremem dedi saglık ocagı doktorumada sordum enfeksiyon hastalıklarına git dedi geciyor um bir haftadır iki gündür kabak cekirdegine başladı m bakalım sana verdimi ilac
E_A1121 Fevziyeakdemir çoğu ilaç o şekilde veriliyor zaten ama için rahat etmiyorsa alternatif şeyleri dene baktın geçmiyor en son onu alıp kullanırsın kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap canım