lina_uzn Kızlar bişey sorcam karnım yusyuvarlak değil başına gelen var mı böyle eğilimli😂😂 yandan fotoğraf çektiğimde mesela başkalarınınki yuvarlak hep dünya gibi yuvarlak benimki değil. Haftaya 7 aylık? 9 ay falan olunca tam yuvarlak olur mu teşekkürer 🤗
Aybukeeee lina_uzn ben 36. Haftaya giriyorum hala hamile degilmism gibiydi su son 1 2 haftada azck belli gibi ama oda kilo gibi duruyor 🤣 hamile fotoğrafı cektorecektim tam yuvarlak olmadgi ve karnm çıkmadığı icin cektiremedim 🤣
Elfynsmr lina_uzn 8. Ayın içindeyim yeni yeni yuvarlanmaya başladı canım 7 aylıkken benimde düzgün değildi hala bazen sağa ya da sola toparlanıyor ve karnımın şekli değişik oluyor 😁
Smyy34 lina_uzn benimde hep sağ tarafta çoğunlukla erkek olunca genelde sağ da diyorlar doğrumu bilmiyorm ama benmde oğlan hep sağ da duruyor ☺️ bazen yuvarlak duruyor karnım
Elfynsmr lina_uzn bende karnımın iyice yuvarlak olmasını bekliyorum çekim için çünkü biliyorum ki düzgün durmıcak 😁
lina_uzn Elfynsmr @Aybukeeee hep beraber bekliyoruz o zaman yuvarlak olmasını fotoğraf çekilmek için 😂
Aybukeeee lina_uzn benim oldu 36 hafta dahada sanmam olcagini doktorum bebek kanalds dogumu bekle dedi 🤣🤣🤣🤣
Aybukeeee lina_uzn karnim keske o kdr belli olsaydi zaten kiluluym karnmda yok kilo gibi duruyor 🤷♀️🤷♀️
lina_uzn Smyy34 sağ ya da sol değil aslında katmanlı bir şekilde işte fotoğraf atamıyorum öğrenemedim bilsem atıcam ne demek istediğimi de ☹️
lina_uzn Aybukeeee hmm anladım canım kaç kilosunki. Ben 10 kilo aldım 72 yim şuan😱😱 benimde çok yok göbeğim aslında yandan bakınca var önden anlamıyorlardı