Aloneanqel Sabihak canım gebelikte kullanılan mide ilaçları var şurup. Benim doktorum vermişti ilk aylarda midem yanıyordu. Şimdi yanmıyor ama yanarsa içebilirsin diyor doktorum. Sende bir danış istersen. Allah yardımcın olsun. Acıyla saniyeler bile geçmiyor insana 😞
Habilovs Sabihak Aynen ya hiç uyuyamadım bu gece mide yanmasından, karnımdan dolayı da rahat edemiyorum uzanınca, 34.haftamız, bebeğim sağlıkla gelsin de, dayanılamaz durumda midem😭
Sabihak Soluma yatırmıyor benim bebek resmen ne zaman yatsam tekme yiyom 🙂 soluma nasıl yatcam bilmiyorum sanırım sağlığı için sol önemliymiş
okroya Sola yatıyorum uykuya dalarken ama sonrasında kendimi sırt üstü buluyorum hemen gözlerimi açıyorum geri dönüyorum soluma veya sağıma. Uykuya daldıktan sonra farkında bile olmuyorum döndüğümün 😶
seymaabyk okroya bende öyle sadece uyandığımda bakıyorum yüz üstüyüm. Uykumdan çok uyanıyorum yüz yada sırt üstü uyurum diye. Çünkü bebeğe çok zararlı 😔
okroya seymaabyk sırtıma yastık koyuyorum bazen dönmeyim diye ama dönmeden duramıyorum elimizde olmadan dönüyoruz malesef bazen bende hafif yüz üstü buluyorum karnımın üzerine yatmış oluyorum biraz bebe içerden vuruyo dön diye 😁