UmmuHamza Gul-27 Oğlumun adı Hamza 🥰 Gerçekten isimler siret ediyor yapılı ve biraz asabi henüz 14 aylık ama kendini belli ediyor heryerde 😁 şuan ikinciye hamileyim doktor erkek demişti değişmez ise Ömer Musab düşünüyoruz. Allah ömürlerini hayırlı etsin 🌸
Serrax Gul-27 17 haftalığım ben de hala karar veremedim🤦🏼♀️ Bu aralar Kerem Aziz hoşuma gidiyor. Kuranda da geçyor anlamları da çok güzel.
KubraAyyldz Gul-27 Bende 18+1 günüm ve iki ayrı doktora gittim ve erkek gibi gördüm dedi. O yüzden bende işim arıyorum ilk Ensar Efe diye düşündük sonra Ömer Asaf diye düşünüyoruz ama karar vermedik. Kız olsa ismi hazırdı ama nasip önemli olan sağlıklı olmaları. İsimde bizde kararsızız 🤷♀️
Asya_tugsem Gul-27 bende hamileyim rabbim nasıb ederse eğer oğlum olursa batın koyucam önüne kayınbabamın ismini koyucam ferat batın
Asya_tugsem Gul-27 Duhan ismide çok güzel duhan süresi var duhan batın koyabilirsin kayınbabamın ismini düşünmesem kesinlikle duhan batın yada Muhammed batın koyardım batın Allah’ın isimlerinden. Biri bence çok güzel bi isim
Sunaakkusss Gul-27 bende batin ismini çok istiyordum araştırdım ama Batin adı Allahın 99 ismimden biri olduğu için tek kullanması günahmış. Başına kul anlamı içeren abdul koyulması gerekiyormuş ve bu şekilde telavüz edilmesi gerekiyormuş bu yüZden bende bu isimden üzülerek vazgeçtm
Elankulan Gul-27 buyuk oğlan Ali Kaan, ortamca Seyit Aslan 2 haftam var doğuma Kayra Akın olucak. Tavsıye edebiliceklerm 😂
Sec Gul-27 nevfel ismini araştır canım anlamı ve hikayesi çok güzel mübarek bi isim bartının yanına da yakışır
HifaZehra34 Gul-27 çocuklara illa Kuranda geçen bir isim koymak zorunda değiliz yaşayışı Allah yolunda olmuş mübarek zatların isimlerini de koyabilirsiniz 😊 Kuranda geçen herşeyin manası güzel olmayabiliyor.. isimde çocuğu çok etkilediği için iyice araştırmak lazım 😊
Gul-27 HifaZehra34 evet bende baya araştırıyorum tabıkı kuran da geçebilir sahabe ismi olabilir halen arayış içindeyim 🤭