Buyrenk Beyzabyk ay saçmalamışlar benim bebeğimde aynı haftada aynı kilo doktorumda bende fazla olduğunu düşündük ben bide normal doğurcam inş daha çok kilo almaz diye dua ediyorum
Beyzabyk Buyrenk bana da bilirkişiler az olduğunu söyleyip üzerimde baskı kurdular anlamsızca ilk kez bu kadar etkilendim çok acaip üzerime geldiler ama içim rahatladı Sizler sayesinde 🙏🏻
maslan Ne kadar cok konusmayi seviyor insanlar ve moral bozmayi. Bu tiplerden cok var, ben anlatmiyorum artik hicbir seyimi boyle olumsuz insanlara
Beyzabyk maslan ilk defa başıma geldi bende şu an artık umursamamam gerektiğini öğrendim böyle insanları
117146 Beyzabyk aman ne bakıyın banada bebeğim kiz yok senın ki erkek dur hiç çirkinleşmedin karnın aynı erkek karnı dıye konuşuyorlar ılla çirkinleşmem mi lazım
guneysmom Off çok biliyolar sinir oluyorum şöyle insanlara, bebek haftada ortalama 200 gram alıyor senin daha 3 haftan var 3100-3200 olur bence kiii gayet güzel bi kilo kimseyi sallama sağlığı iyi olsun yeter doktorunu dinle 🤗
Tazeanne11 Beyzabyk 14 kilo çok sağlıklı bir kilo hep kıskançlıktan konuşmuşlar. Kendileri doğursun 30 kilo alirlar emin ol yürüyen varil gibi ortada gezerler sonrada iki canliyim ben normal diye hava atarlar 😂
Milassss Beyzabyk o arkadasların kımse bir daha gorusme sonucta sen hamilesin ve sıkıntı etmıs sın bellı kı terbiyesizlik yaptıkları cahille muhattabı kes 2.5 kılo gayet ıyı bence daha 3 haftan var 3 kılo rahat dogar hemen ne bilmişler kuvvete alıncaklarını cevabını pat pat ver
Kuzucuk61 Hafta da 2230 gramdı benimde bebeğim bu hafta kaç olduk bilmiyorum. Kaç olmasını bekliyorlarmış acaba. Gayet normal geldi bana kilosu sağlığı yerinde olsun boşverin 🌹🌹
Mucizemsinseenn Beyzabyk benimnki 35 haftalık bugün kontrol vardı 2500 bile olmamış 2 kiloyu geçmiş dedi doktor hayırlısı artık
ipek-smr Beyzabyk allah askına beş tane yumurtayı ben 83 kilo olmama rağmen beni öldürsen asla yiyemem bi kere Herseyin fazlası zarar en fazla iki tane yeterli …bazı insanlar çok düşüncesiz ne dediklerinin farkında olmuyorlar sen boşver onlar zaten seni ve bebeğini düşünse sen üzülürsün diye böyle saçma sapan seyler söylemeye dilleri varmazdı
Beyzabyk ipek-smr bende yiyemem dediğimde çocucğun için yemen lazım diye üste çıktılar artık kimseyi takmamayı öğrendim bende bu vesile ile
sinber Beyzabyk gelişimi iyi ve sağlığı yerindeyse eğer kilonun hiç bi önemi yok ayrıca diyelim ki zayıf doğdu zayıf doğanlar doğum snrsı normal kilolulara göre çok daha iyi büyüyüp gelişiyorlar merak etmeyin bu arada ben de 34-2 oldum dün kontrole gittim 2300 küsür olmuş ve doktorum haftalardır 36da 2900 görürüz diyor ki dediği gibi yaklaştıkta çok şükür sağlığı yerinde önemli olan da bu.
sinber sinber bu arada gerçek dost arkadaş diyeceğimiz insanlar bizi motive eden her şartta yanımızda olan insanlar olmalı. Sizi rencide eden hamilelik psikolojinizi düşünmeden yargılayan insanlardan uzak durun