Tubaklnc 34+ 4 haftalık hamileyim akşamları çok sık tuvalete çıkıyorum ve çamaşırım sürekli olarak ıslak enfeksiyon mu yoksa su mu olduğunu ayırt etmemizin sağlayacak bişi var mı acaba ?
Elfynsmr Tubaklnc su iç çamaşırında keke bırakmaz ama akıntı leke bırakır buna dikkat etmemi söylemişti doktorum
NeslihannK Tubaklnc yavrum eczanelerde bi tur ped var suyun geldiginden suphe ediyosan hastaneye gitmiyosan ondan alip kullan eger suyun geliyosa ped renk degistiriyomus inan tam adini bilmiyorum ama internetten bakip medikalcilere yada eczanelere sor cok daha isini gorur bence
haziranin25i Tubaklnc Dün happy mom uygulamasında da yazıyordu. Amniyon sivisini ayırt etmek için eczanelerde turnosol pedleri varmış 🤗 Açıkçası doğuma yakın bir zaman diliminde almayı düşünüyorum 🤰🏻🌼
Ebru_06 Tubaklnc evet baskı yaptığı için öyle oluyormuş hatta doktorum en çok gideceğin yer vc olacak demişti
Tubaklnc Elfynsmr nasıl bir lekeden bahsediyoruz mesela bazen koyu çamaşır giyiyorum nasııl ayırt edicem
Elfynsmr Tubaklnc ıslaklığı farkediyosunuz mesela wc girince vaktığınızda enfeksiyonsa beyaz ya da sarımsı bi renk verir ama su olduğunda herhangi bir leke oluşmaz kurur gider
Ezgiakisik Canım bi git baktır benm ilk gebeliğimde sızıyordu böyle suyum test için özel pedler var tenk değiliminden anlıyorlar suyun gelip gelmediğini benim renk değişmişti yani suyum geliyordu ve enfeksiyona sebep olmuştu ihmal etme
Tubaklnc NeslihannK öncesinde enfeksiyon vardı fakat azalmıştı şimdi çoğalınca acaba gene mi dedim sonra su mu diye şüphelendim doktor kontrolüm 5 kasım randevum var o yüzden gidicem zaten ama o zaman kadar bişi olur die aklıma takıldı
Busra_07 Hamilelikte iltihap bitmiyormus doktorum dedi.Benim sarı geliyor bazen de açık renk daha geçen hafta gittim suyun iyi herşey iyi dedi
Tubaklnc Busra_07 aynen benimde açık sarı sarı olduğu için bende enfeksiyondan şüpheleniyorum çünkü alt karında hafif hafif ağrılarda var genelde enfeksiyonda olur die biliyorum ama bakalım doktora gidince net bir şekilde öğrenicez şüphelendiğim için randevumu öne çektim pazartesi gidip öğrenicem inşallah bakalım durum nedir
Aden23 Tubaklnc Tubaklnc aynı durumdayız bende 34+3 üm. İç çamaşırım hep ıslak. Sürekli wc deyim. Doktor normal dedi geçen hafta. Haftaya yine gidicem bakalım.
Busra_07 Tubaklnc sıkıntı yapma bebeğe zararı yok bazı kaynaklarda erken doğum olur diyor ama öyle birşey yok çok şükür biz 35. haftadayiz