GlcanKarakaya Ya hanımlar gençlikte bir kere çıkarmadım sivilce lekesi çok fena yüzüm ya hamileliktenmi anlamadım yüzüm acayip sivilce ve leke atıor yer kalmadı napcam ben bi fikriniz varmı 😔🙏🏻
dygmn21 GlcanKarakaya kacinci hftadasin cnm ilk hftalar bndede kocaman kocaman sivilceler cikti suan 14 hftaligim ve yuzumde hic sivilce kalmadi dokunma sakin kendiliginden geciyor o sivilceler
Burcu16 GlcanKarakaya canım seni anlıyacak en iyi çekenlerden biriyim keşke benim tek yüzümle kalsa tüm vücudum full sivilce kollarım göğsüm sırtım ve benler cıktı diyebilirim 50 tane kafayı yicem ben nedir bilmezdim yüzüm pütür pütür kafamda kurudu cildim derim işin kötüsü 14. Haftam hala cıkıyor durmak yok😀 ben anlamadım bu bebiişler babalarına değilde bizemi benzicek güzelligimizi biZden mi alıyorlar napıyorlar🙈
beatrice Canım hormonların etkisinden çıkması çok normalmiş, benim yüzümde de sayamadığım kadar çok sivilce çıktı, çıkmaya da devam ediyor ☺ Geçecek moralimizi bozmayalım ☺
GlcanKarakaya beatrice herkes söyleyince aaaa nolmuş yüzüne çok kötü hissediyorum ya yavrularımız iyi olsunda gene
GlcanKarakaya Bende 14 haftamdayım çıkıyor malesef ve ben uğraştım ilk zamanlarda biraz 😔 geçmez diyolar
dygmn21 GlcanKarakaya hmm anladm cnm belkide ilk zmnlar brz ugrastigin icin yayildi sen surekli ilik suyla tek yika ve dokunmamaya calis iz kalmasin