12062020 Merhaba güzel anneler uygulamayı indirdim şimdi 3 haftalık hamile olarak gözüküyor erken gebelik testi alsam belli olur mu gebelik
haziranin25i 12062020 erken gebelik testleri adet öncesi 6 güne kadar gösteriyor diye biliyorum benim aldığım erken gebelik testinin üstünde öyle yazıyordu. Reglim den 2 gün önce erken gebelik testiyle öğrendim 💜🤰🏻
Tezcansadulla 12062020 sabah ilk idrarinla yap cnm benim adete 3 gun kala erken gebelikte silik cizgi olarak cikmisti adetim birgun gecincede normal testw pozitifi gordum insallah guzel haberlerini aliriz
Birgul 12062020 erken gebelikte çıkabilir belki ama çıkmasa yok sayılmaz erkende olabilir yani en iyi sonuç adet geçince oluyor çünkü
misraerol 12062020 ben adetten 3 once yaptım hem 5 liralik aldım hemde erken gebelik testi 5 tlik olan daha net cıktı para tuzagı bizzat denedim cunki
Dyguklc 12062020 eger simdi negatif cikarsada guvenme benimde 6 7 gun varken yapmistkm negatifti 1 gun kala yaptim pozitifti insqllah guzel haberi verirsin
sennur26 Ben adetime 6 gün kala erken gebelik yaptım çıkmadı. 4 gün kala hem erken gebelik testi hem 5 liralık testten yaptım pozitifti. Eğer negatif çıkarsa moralini bozma 2 gün sonra tekrar dene 🥰